'katniss' Üstat 2 Tem 2013 #11 CeBuR dediki: abimde amca cocuklarıyla radyodaki küçük adamları yakalamak için halka kurup radyoyu ortaya patlattı tabii amcam durumu fark edince 100 mt koşuda minikler rekoruna imza attı Genişletmek için tıklayın... D:: oda iyimişşşşşşşşşşş;D
CeBuR dediki: abimde amca cocuklarıyla radyodaki küçük adamları yakalamak için halka kurup radyoyu ortaya patlattı tabii amcam durumu fark edince 100 mt koşuda minikler rekoruna imza attı Genişletmek için tıklayın... D:: oda iyimişşşşşşşşşşş;D
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Tem 2013 #14 Hemşire olmak isterdim. isteğimden hiç uzak olmayan bir mesleğim var.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Tem 2013 #16 asker, bakkalcı , dozer operatörü , kuaför , dalgıç , taksici ve de artık düzgünce bi düşünüce beyin cerrahı ..
asker, bakkalcı , dozer operatörü , kuaför , dalgıç , taksici ve de artık düzgünce bi düşünüce beyin cerrahı ..
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Tem 2013 #17 Oyuncuda olmak istemiştim... Ama güzel sanatlar lisesi bana uzaktı olamadım. Ah şu mesafeler. Ömrümü yediniz.
Oyuncuda olmak istemiştim... Ama güzel sanatlar lisesi bana uzaktı olamadım. Ah şu mesafeler. Ömrümü yediniz.