dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Eyl 2013 #11 çook sıkıcı derslerde, kulaklarımı saçlarımla kamufle etmek suretiyle gerçekleştirdiğim eylem. Artık derslerde yapmıyorum bunu ama akıllandım azıcık
çook sıkıcı derslerde, kulaklarımı saçlarımla kamufle etmek suretiyle gerçekleştirdiğim eylem. Artık derslerde yapmıyorum bunu ama akıllandım azıcık
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 11 Eyl 2013 #12 Çevredeki insanları rahatsız etmeden müzik dinleme yolu ama kulaklıkla açık hava konseri vermeyende yok değil.... Müzik dinlemeyi seven biri olarak gayet iyi bir icat diyorum
Çevredeki insanları rahatsız etmeden müzik dinleme yolu ama kulaklıkla açık hava konseri vermeyende yok değil.... Müzik dinlemeyi seven biri olarak gayet iyi bir icat diyorum
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Eyl 2013 #13 Yani öyle açıyorlarki sesi kulaklık yok sanki ve otobüste sade o varmışcasına seslide söyledilermi sinirlerim zıplıyor arkadaş yanındakini rahatsız etmeden dinlemek için bu kıs sesini az kız.
Yani öyle açıyorlarki sesi kulaklık yok sanki ve otobüste sade o varmışcasına seslide söyledilermi sinirlerim zıplıyor arkadaş yanındakini rahatsız etmeden dinlemek için bu kıs sesini az kız.
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Mrt 2019 #14 Yolculuk sırasında en sevdiğim şeydir hele de cam tarafında oturuyorsam benden iyisi yoktur o anda
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ags 2019 #16 Haftada bir saat yaptığım şey daha çok yaparsam baş ağrısına neden oluyor bende.
İreeem42 Özel Üye Özel üye 16 Ags 2019 #17 Papatya dediki: Bi yere giderken eğer otobüsle gideceksem mutlaka müzik dinlerim. Sabah uyanıp yolda yürürken yavaştan kendime gelebiliyorsam sebebi budur. Kulaklığım benim için vazgeçilmezdir.Bozmuş olduğum kulaklıkların haddi hesabı yok. Genişletmek için tıklayın... Bende kulaklığımı kaybettiğimde kafayı yiyordum
Papatya dediki: Bi yere giderken eğer otobüsle gideceksem mutlaka müzik dinlerim. Sabah uyanıp yolda yürürken yavaştan kendime gelebiliyorsam sebebi budur. Kulaklığım benim için vazgeçilmezdir.Bozmuş olduğum kulaklıkların haddi hesabı yok. Genişletmek için tıklayın... Bende kulaklığımı kaybettiğimde kafayı yiyordum