Kuşların Konmadığı Cami

Denizin dalgasıda Rüzgarıda farklıdır İstanbul da..
İstanbul denizlerin birleşim yeri olduğundan Farklı yönlerde esen rüzgarlar kuşlara zorluk çıkarmakta..Onlarda biraz daha sakin yerleri tercih etmekte :)

Olsun cebur ya,depremi deniz kenarında yaşadığımız için çekincem var ama kızımı atlatıp eşimle birlikte sahilde çay içmeye bayılıyorum.

deniz kenarından deprem konusunda kormayın japonya gibi olması imkansız . o konuda rahat olun . 2 defa istanbula gittim rüya gibi bir yer türk insanının doğallığı gibisi yok yaşamak istediğim yerleden biridir istanbul.

İç denizde zaten tusunami olmayacağını biliyorum korktuğum yer bölünüp deniz alacak korkusu :)Hani derlerya birini öldüreceğine korkut o hesap yani.

Maviş maviş severim bakmayı, kumda yürümeyi,hırçın dalgaları buyur gel misafirimiz ol Çağla.

Sonsuz deniz sahilde yürümek ise ayrı bir güzellik bende denizde en çok sevdiğim şeydir sahilde yürümek kuma ismimizide sasak harika olur sonra o hırçın dalga alıp götürür hayali güzel şimdilik. :)öyle bir anlattınki Suskun biraz kıskanlık oldu sanki bende kendime inanamıyorum :)

Geri