KarhaN Aktif 23 Mrt 2012 #11 Zahmet olmasın kendisine.. ama yapacaklarsa ben de yardım edebilirim.. mutfak benim işim : ))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Mrt 2012 #12 KarhaN dediki: Zahmet olmasın kendisine.. ama yapacaklarsa ben de yardım edebilirim.. mutfak benim işim : )) Genişletmek için tıklayın... hmmm,o zaman diğer yemeği de sen yap,özbek pilavını hastayım hizmet edin bana çabuk,kurun sofrayı
KarhaN dediki: Zahmet olmasın kendisine.. ama yapacaklarsa ben de yardım edebilirim.. mutfak benim işim : )) Genişletmek için tıklayın... hmmm,o zaman diğer yemeği de sen yap,özbek pilavını hastayım hizmet edin bana çabuk,kurun sofrayı
KarhaN Aktif 23 Mrt 2012 #13 Ben sofra kurarsam sürekli sürekli istersiniz, olmaz o zaman.. her zaman yapamam : ))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Mrt 2012 #14 KarhaN dediki: Ben sofra kurarsam sürekli sürekli istersiniz, olmaz o zaman.. her zaman yapamam : )) Genişletmek için tıklayın... şimdi istedim,hastayım hemen çok açımm
KarhaN dediki: Ben sofra kurarsam sürekli sürekli istersiniz, olmaz o zaman.. her zaman yapamam : )) Genişletmek için tıklayın... şimdi istedim,hastayım hemen çok açımm
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2012 #19 Yemeğimi yemiştim ama sofra ve tatlı severliğimden dolayı yine açıkmış gibi oldum teşekkürler ablacığım laz böregi için ve tabiki Karhan sofra çok iştah açıcı .
Yemeğimi yemiştim ama sofra ve tatlı severliğimden dolayı yine açıkmış gibi oldum teşekkürler ablacığım laz böregi için ve tabiki Karhan sofra çok iştah açıcı .
Safir Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2012 #20 Küçükken bi kere yediğimi hatırlıyorum, unutamamışm Denemem gereken tatlardan.