beyazmasallar Üye 1 Nsn 2019 #11 Simurg dediki: Ne demek insanları aydınlatmak bilgilendirmek gibi bir misyon üstlendik. Yakında yeni simaların tanıtımını da yaparım artık Genişletmek için tıklayın... Kore'den gideceksen ben sana yardım ederim büyük bir zevkle ???
Simurg dediki: Ne demek insanları aydınlatmak bilgilendirmek gibi bir misyon üstlendik. Yakında yeni simaların tanıtımını da yaparım artık Genişletmek için tıklayın... Kore'den gideceksen ben sana yardım ederim büyük bir zevkle ???
beyazmasallar Üye 1 Nsn 2019 #13 Simurg dediki: Sen de ekleyebilirsin Kore konusunda pek hakim değilim ?? Genişletmek için tıklayın... Ben o işlerden anlamıyorum kii @YoRuMSuZ kızacak ?? ama sana kişileri söylerim
Simurg dediki: Sen de ekleyebilirsin Kore konusunda pek hakim değilim ?? Genişletmek için tıklayın... Ben o işlerden anlamıyorum kii @YoRuMSuZ kızacak ?? ama sana kişileri söylerim
Simurg 😉 Özel üye 1 Nsn 2019 #14 beyazmasallar dediki: Ben o işlerden anlamıyorum kii @YoRuMSuZ kızacak ?? ama sana kişileri söylerim Genişletmek için tıklayın... Tamam olur eklerim ben Ama bu gece yeterli bir gün bir konu yeterli
beyazmasallar dediki: Ben o işlerden anlamıyorum kii @YoRuMSuZ kızacak ?? ama sana kişileri söylerim Genişletmek için tıklayın... Tamam olur eklerim ben Ama bu gece yeterli bir gün bir konu yeterli
beyazmasallar Üye 1 Nsn 2019 #15 Simurg dediki: Tamam olur eklerim ben Ama bu gece yeterli bir gün bir konu yeterli Genişletmek için tıklayın... Tamam tamam ?
Simurg dediki: Tamam olur eklerim ben Ama bu gece yeterli bir gün bir konu yeterli Genişletmek için tıklayın... Tamam tamam ?