aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Arl 2012 #1 "Hiç çay koyayım mı diye soru olur muymuş, ne kadar dem istiyon denilir hacı" "Adamlar bana çay verdi çay. Çay veren adam hiç kötü olur mu?"
"Hiç çay koyayım mı diye soru olur muymuş, ne kadar dem istiyon denilir hacı" "Adamlar bana çay verdi çay. Çay veren adam hiç kötü olur mu?"
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Arl 2012 #2 "İyi bir adamsa, gitsin çay demlesin" "Son bir dilek hakkınız kaldı", "Herkese benden çay hacı"
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Arl 2012 #3 "Bir laf edene bakarım adam mı diye, bir de lafa bakarım laf mı diye, sonra da gider ocağa bakarım çay var mı diye" "Çay değil ki o, helva"
"Bir laf edene bakarım adam mı diye, bir de lafa bakarım laf mı diye, sonra da gider ocağa bakarım çay var mı diye" "Çay değil ki o, helva"
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Tem 2013 #5 "Hayatımda bu kadar güzel sallama çay içmedim ya", "Sallama Mecnun"
M _Miroğlu_ Aktif 15 Tem 2013 #9 "Gönlünde biri varken, aklına başka birini sokmaya çalışmak olmaz, olmaz. O beden, o yükü kaldırmaz." L&M
"Gönlünde biri varken, aklına başka birini sokmaya çalışmak olmaz, olmaz. O beden, o yükü kaldırmaz." L&M
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #10 "Birine tüm geçmişini anlatmak, ona seni seviyorum demekten daha zordur." L&M