aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #11 "Ben sadece, kışın karpuzu yazın portakalı özlerdim. Şimdi birde sen çıktın başıma." L&M
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #12 - Yani şunu söyliyim, ya benimsin ya toynağın. + Neyin? - Toynağın. Yani benim olmazsan at tepsin seni manasında. L&M
- Yani şunu söyliyim, ya benimsin ya toynağın. + Neyin? - Toynağın. Yani benim olmazsan at tepsin seni manasında. L&M
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 15 Tem 2013 #13 -Maalesef Melül'ün kesin ölüm sebebini size söyleyemem. +Neden? -Çünkü kendisi otopsiye cevap vermiyor. L&M
-Maalesef Melül'ün kesin ölüm sebebini size söyleyemem. +Neden? -Çünkü kendisi otopsiye cevap vermiyor. L&M
buhurdan Özel Üye Özel üye 31 Ags 2014 #16 - Yaralandım sevdalardan ölsem olmuyor iki aşk arasındayım annem küçücüğüm ben mi demeye çalışıyor acaba? +Cüğüm mü?
- Yaralandım sevdalardan ölsem olmuyor iki aşk arasındayım annem küçücüğüm ben mi demeye çalışıyor acaba? +Cüğüm mü?