KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Şbt 2021 #1 Bir adet limonu ikiye bölüp yarısını bardağa sıkıyorsunuz (büyük su bardağı), açtığınız sodayı bardağın içine yavaşça boşaltıyorsunuz. İsteyen azıcık tuzda katabilir. Afiyet olsun.
Bir adet limonu ikiye bölüp yarısını bardağa sıkıyorsunuz (büyük su bardağı), açtığınız sodayı bardağın içine yavaşça boşaltıyorsunuz. İsteyen azıcık tuzda katabilir. Afiyet olsun.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Şbt 2021 #2 Soda bardaga konulmamali diye biliyorum. Bardaga bosaltilinca etkisini kaybediyor, sisesinde tuketilmeli ?
Soda bardaga konulmamali diye biliyorum. Bardaga bosaltilinca etkisini kaybediyor, sisesinde tuketilmeli ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Şbt 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Soda bardaga konulmamali diye biliyorum. Bardaga bosaltilinca etkisini kaybediyor, sisesinde tuketilmeli ? Genişletmek için tıklayın... İlk defa duydum. Limonu şişeyemi sıkalım
GüLüCüKツ dediki: Soda bardaga konulmamali diye biliyorum. Bardaga bosaltilinca etkisini kaybediyor, sisesinde tuketilmeli ? Genişletmek için tıklayın... İlk defa duydum. Limonu şişeyemi sıkalım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Şbt 2021 #4 Çok yaptığım ve en çokta sevdiğim bir içecek. Şişeden içilmesi gerektiğinide duymamıştım bende. Belkide güneş ışığı mineralleri etkiliyordur.
Çok yaptığım ve en çokta sevdiğim bir içecek. Şişeden içilmesi gerektiğinide duymamıştım bende. Belkide güneş ışığı mineralleri etkiliyordur.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Şbt 2021 #5 KaderKatibi dediki: İlk defa duydum. Limonu şişeyemi sıkalım Genişletmek için tıklayın... Sadesi makbul bence, bosaltinca köpürüyor ve içeriğindeki gazın açığa çıkmasına sebep oluyor bi faydasida kalmiyor.
KaderKatibi dediki: İlk defa duydum. Limonu şişeyemi sıkalım Genişletmek için tıklayın... Sadesi makbul bence, bosaltinca köpürüyor ve içeriğindeki gazın açığa çıkmasına sebep oluyor bi faydasida kalmiyor.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Şbt 2021 #6 GüLüCüKツ dediki: Sadesi makbul bence, bosaltinca köpürüyor ve içeriğindeki gazın açığa çıkmasına sebep oluyor bi faydasida kalmiyor. Genişletmek için tıklayın... Araştırdım desem yalan olur, ben yinede bardağa sıktığım limona sodayı döküp öyle içecem?
GüLüCüKツ dediki: Sadesi makbul bence, bosaltinca köpürüyor ve içeriğindeki gazın açığa çıkmasına sebep oluyor bi faydasida kalmiyor. Genişletmek için tıklayın... Araştırdım desem yalan olur, ben yinede bardağa sıktığım limona sodayı döküp öyle içecem?