YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Arl 2012 #32 Eleştiriyorum sizi çok zararlı alışkanlıklarınız var arkadaşlar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Arl 2012 #33 YoRuMSuZ dediki: Eleştiriyorum sizi çok zararlı alışkanlıklarınız var arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... şişenin dibine vurdun mu?
YoRuMSuZ dediki: Eleştiriyorum sizi çok zararlı alışkanlıklarınız var arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... şişenin dibine vurdun mu?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Arl 2012 #34 YoRuMSuZ dediki: Eleştiriyorum sizi çok zararlı alışkanlıklarınız var arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... Bizi anlamıyorlar..Ne dedik biz.. İçimizdeki mikropları alkolle dezenfekte ediyoruz..
YoRuMSuZ dediki: Eleştiriyorum sizi çok zararlı alışkanlıklarınız var arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... Bizi anlamıyorlar..Ne dedik biz.. İçimizdeki mikropları alkolle dezenfekte ediyoruz..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Arl 2012 #35 arz-ı hal dediki: şişenin dibine vurdun mu? Genişletmek için tıklayın... Pek dibine vurulacak türden değil bu şişe değil fıcı eFSaNe_KaRTaL dediki: Bizi anlamıyorlar..Ne dedik biz.. İçimizdeki mikropları alkolle dezenfekte ediyoruz.. Genişletmek için tıklayın... Güzeldi
arz-ı hal dediki: şişenin dibine vurdun mu? Genişletmek için tıklayın... Pek dibine vurulacak türden değil bu şişe değil fıcı eFSaNe_KaRTaL dediki: Bizi anlamıyorlar..Ne dedik biz.. İçimizdeki mikropları alkolle dezenfekte ediyoruz.. Genişletmek için tıklayın... Güzeldi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Arl 2012 #36 YoRuMSuZ dediki: Pek dibine vurulacak türden değil bu şişe değil fıcı Güzeldi Genişletmek için tıklayın... aman Allah'ım tek başına değilsindir umarım
YoRuMSuZ dediki: Pek dibine vurulacak türden değil bu şişe değil fıcı Güzeldi Genişletmek için tıklayın... aman Allah'ım tek başına değilsindir umarım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Arl 2012 #38 YoRuMSuZ dediki: Değilim Genişletmek için tıklayın... neyse fıçı ancak yetermiş size
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Arl 2012 #39 keyfin son demleri artık yavaş yavaş sızmak gerek bize tatil yok
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #40 yanlışlıkla girmiş bulundum konuya aman amann bu ne güzel bi görüntüdür sabah sabah canım çekti. hazır akşam da evde kimse yokken sofrayı kurmak lazım. kontrolüm var ama bu sofrayı gördükten sonra canım da bi hayli çektikten sonra kim tutar beni
yanlışlıkla girmiş bulundum konuya aman amann bu ne güzel bi görüntüdür sabah sabah canım çekti. hazır akşam da evde kimse yokken sofrayı kurmak lazım. kontrolüm var ama bu sofrayı gördükten sonra canım da bi hayli çektikten sonra kim tutar beni