felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Hzr 2013 #73 Evet abla şarap. Yanına hiçbir şey gerekmeyen, masum üzüm suyumuz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Hzr 2013 #74 felsefe_mi dediki: Evet abla şarap. Yanına hiçbir şey gerekmeyen, masum üzüm suyumuz Genişletmek için tıklayın... Evet evet masumdur canım. Hem anemiyede iyidir
felsefe_mi dediki: Evet abla şarap. Yanına hiçbir şey gerekmeyen, masum üzüm suyumuz Genişletmek için tıklayın... Evet evet masumdur canım. Hem anemiyede iyidir
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 23 Hzr 2013 #75 Yalnız bu yaptığınız çok ayıp . Olan var olmayan var . Kınıyorum sizi sayın hocam .
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Hzr 2013 #76 Çağlayağmur dediki: Evet evet masumdur canım. Hem anemiyede iyidir Genişletmek için tıklayın... Sırf onun için içiyorum zaten Gelecek kış üşümeyeyim
Çağlayağmur dediki: Evet evet masumdur canım. Hem anemiyede iyidir Genişletmek için tıklayın... Sırf onun için içiyorum zaten Gelecek kış üşümeyeyim
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Hzr 2013 #77 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yalnız bu yaptığınız çok ayıp . Olan var olmayan var . Kınıyorum sizi sayın hocam . Genişletmek için tıklayın... O gün biralar eklediğinde bana sordular mı
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yalnız bu yaptığınız çok ayıp . Olan var olmayan var . Kınıyorum sizi sayın hocam . Genişletmek için tıklayın... O gün biralar eklediğinde bana sordular mı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 23 Hzr 2013 #78 felsefe_mi dediki: O gün biralar eklediğinde bana sordular mı Genişletmek için tıklayın... Bana da sormadılar . Sahi ya siz niye bize sormadın o gün ayıp be
felsefe_mi dediki: O gün biralar eklediğinde bana sordular mı Genişletmek için tıklayın... Bana da sormadılar . Sahi ya siz niye bize sormadın o gün ayıp be
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Hzr 2013 #79 Soframda bir domatesim bile yok Zaten fışkıyeyide kırmışlar Çok dertlendim yarım saatlik bir keyf yahu. Son şarabım Bi daha sormadan içmem
Soframda bir domatesim bile yok Zaten fışkıyeyide kırmışlar Çok dertlendim yarım saatlik bir keyf yahu. Son şarabım Bi daha sormadan içmem
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 23 Hzr 2013 #80 felsefe_mi dediki: Buda Benden Olsun.... Gececilere Selam Olsun Şerefinize Genişletmek için tıklayın... Vayyy ..bir gün kararlaştıralım da ramazan gelmeden bir akşam hep birlikte ekleyelim şu resimleri
felsefe_mi dediki: Buda Benden Olsun.... Gececilere Selam Olsun Şerefinize Genişletmek için tıklayın... Vayyy ..bir gün kararlaştıralım da ramazan gelmeden bir akşam hep birlikte ekleyelim şu resimleri