YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2022 #11 violeta dediki: Hasan'ı tutuyormuşsundur bence Genişletmek için tıklayın... Yarışmacılarla ilgili en küçük bilgim yoktu en çok 10 saniye kalmışımdır zaten ekranda
violeta dediki: Hasan'ı tutuyormuşsundur bence Genişletmek için tıklayın... Yarışmacılarla ilgili en küçük bilgim yoktu en çok 10 saniye kalmışımdır zaten ekranda
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 15 Ock 2022 #12 çok ilgilendiğim bir yarışma değil,ama denk gelince bakıyorum..arkadaşıda kutluyorum..))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ock 2022 #13 YoRuMSuZ dediki: Yarışmacılarla ilgili en küçük bilgim yoktu en çok 10 saniye kalmışımdır zaten ekranda Genişletmek için tıklayın... off harika yemekler yapiyorlardi ah bir bilsen neler kacirdigini )
YoRuMSuZ dediki: Yarışmacılarla ilgili en küçük bilgim yoktu en çok 10 saniye kalmışımdır zaten ekranda Genişletmek için tıklayın... off harika yemekler yapiyorlardi ah bir bilsen neler kacirdigini )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ock 2022 #14 Ben birincileri hep hata yaptığım için İkinciyi aşçı olarak işe alırım Kim kazandı ikinciliği??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ock 2022 #16 yilmaz27 dediki: Ben birincileri hep hata yaptığım için İkinciyi aşçı olarak işe alırım Kim kazandı ikinciliği?? Genişletmek için tıklayın... Eren. Birinci Hasan ıkıncı oldu
yilmaz27 dediki: Ben birincileri hep hata yaptığım için İkinciyi aşçı olarak işe alırım Kim kazandı ikinciliği?? Genişletmek için tıklayın... Eren. Birinci Hasan ıkıncı oldu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ock 2022 #17 yesim434 dediki: Eren. Birinci Hasan ıkıncı oldu Genişletmek için tıklayın... Hasan iş teklifi sunarım
yesim434 dediki: Eren. Birinci Hasan ıkıncı oldu Genişletmek için tıklayın... Hasan iş teklifi sunarım