Mavişimmm:)

Sonuçta canlı ve sorumluluğunu alıyorsun haklısın ama demekki hastalandı zeyno,biz kaçana ölene alıştık artık.Bunuda kaçırdık ama yakaladım nasıl yakaladığımı sorma :(düştüm elime dikenler battı .Alışırsın seversin bunuda yada kendini sevdirir.

Sonuçta canlı ve sorumluluğunu alıyorsun haklısın ama demekki hastalandı zeyno,biz kaçana ölene alıştık artık.Bunuda kaçırdık ama yakaladım nasıl yakaladığımı sorma :(düştüm elime dikenler battı .Alışırsın seversin bunuda yada kendini sevdirir.
Evet daha yavruydu. Annemleri dinlemeseydim ölmezdi belki:(
Bişey yemiyor diyip duruyordum yem kabını farketmiyordu zaten yavru kuştu nasıl farketsin.
Halsiz olduğunun farkındaydım sabah söyledim yine sen görmüyorsundur yediğini falan dediler.
Dinlemeyip yuvanın içine dökseydim yemleri belki yemişti. En çok bu yüzden kızdım kendime açlıktan öldü kuşum:(

Çok üzüldümya benimde balığım öldüğünde bu kadar üzülmüştüm kalan 2 tanesine çok dikkat ediyorum inşallah bişey olmaz sende yeni gelene çok iyi bak cnm inşallah buna bişey olmaz sana çabuk alışır..

hayvan beslendiğinde hep öle oluyor bizimde 11 yıldır baktıgımız bir köpeğimiz var..ve ömürleri yaklaşık 14 yıl...her an bişi olacak diye korkuyorum..iyice yaslandı..çabuk hasta oluyor artık eskisi kadar dayanıklı değil..sevmek baglanmak güzelde bi de ölüm olmasa

Öteki Karadeniz müziği duyunca ötüyordu.
Bu yeniside Rock müziklere hasta :)
Öteki daha yakın ve sıcaktı. Bu nazlı çok yanaşmıyor hiç :D

haytta herkese ve herşeye bir şans vermek lazım diye düşünüyorum çünkü paylaşacak ve yaşanacak çok sey vardır .

yüz vermiyor demekki ağırdan alıyor ver müziği

bayılıyorum bu şarkıya

Geri