İreeem42 Özel Üye Özel üye 20 Şbt 2019 #1 Sizin de aşık olduğunuz ünlü/ünlüler var mı? Gördüğünüzde çılgına döndüğünüz ve sesi ile huzur bulduğunuz o ünlü ya da ünlüler kimler? Benim; Louis Tomlinson, ShahRukh Khan, Nathan Sharp ve sanırım Yağmur Sarıgül. ?
Sizin de aşık olduğunuz ünlü/ünlüler var mı? Gördüğünüzde çılgına döndüğünüz ve sesi ile huzur bulduğunuz o ünlü ya da ünlüler kimler? Benim; Louis Tomlinson, ShahRukh Khan, Nathan Sharp ve sanırım Yağmur Sarıgül. ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 20 Şbt 2019 #4 Bekod123 dediki: Yıldız Tilbe aşığıyım sanırım Genişletmek için tıklayın... Sanıyosun?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 20 Şbt 2019 #5 Sentinus dediki: Avril Lavigne ve Şebnem Ferah Genişletmek için tıklayın... ?
Artemis Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2019 #6 Hiçbir şarkıcının o kadar fanı olmadım ama sesinin yumuşaklığı çok hoşuma giden ünlü Justin Bieber ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2019 #8 Artemis dediki: Hiçbir şarkıcının o kadar fanı olmadım ama sesinin yumuşaklığı çok hoşuma giden ünlü Justin Bieber ? Genişletmek için tıklayın... Keşke senin gibi olabilseydim Yukarıda belirttiğim kişilerin sevgilisi olunca deli oluyorum Çok zor çook...
Artemis dediki: Hiçbir şarkıcının o kadar fanı olmadım ama sesinin yumuşaklığı çok hoşuma giden ünlü Justin Bieber ? Genişletmek için tıklayın... Keşke senin gibi olabilseydim Yukarıda belirttiğim kişilerin sevgilisi olunca deli oluyorum Çok zor çook...
İreeem42 Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2019 #9 YoRuMSuZ dediki: Eskiden çok eskiden Sezen Aksu Genişletmek için tıklayın... İyiymiş
Artemis Özel Üye Özel üye 21 Şbt 2019 #10 Bak yaaa cidden zor bir durum aramızda kalsın bende bir ara Taylor Lautner severdim ama yalanmış bu işler onu anladım ?
Bak yaaa cidden zor bir durum aramızda kalsın bende bir ara Taylor Lautner severdim ama yalanmış bu işler onu anladım ?