BeReNN Alyam? Özel üye 26 Ksm 2012 #11 MeRciMeK dediki: Benim ablam içli köfte yapıyor söyleyeyim bunu da öğrensin o zaman Genişletmek için tıklayın... içliyi yapan bunuda yapar
MeRciMeK dediki: Benim ablam içli köfte yapıyor söyleyeyim bunu da öğrensin o zaman Genişletmek için tıklayın... içliyi yapan bunuda yapar
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #12 berenn dediki: içliyi yapan bunuda yapar Genişletmek için tıklayın... Bende bu mantıktan düşündüm
BeReNN Alyam? Özel üye 26 Ksm 2012 #13 MeRciMeK dediki: Bende bu mantıktan düşündüm Genişletmek için tıklayın... ama ben içliyi yapıyorum bunu yapamıyorum
MeRciMeK dediki: Bende bu mantıktan düşündüm Genişletmek için tıklayın... ama ben içliyi yapıyorum bunu yapamıyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Ksm 2012 #15 berenn dediki: ama ben içliyi yapıyorum bunu yapamıyorum Genişletmek için tıklayın... Napalım artık oda yapamazsa eğer etsiz olan çiğ köfteden devam ederiz bizde
berenn dediki: ama ben içliyi yapıyorum bunu yapamıyorum Genişletmek için tıklayın... Napalım artık oda yapamazsa eğer etsiz olan çiğ köfteden devam ederiz bizde