Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Tem 2021 #21 Hoşgeldin ailemize. Yardıma ihtiyacın olduğunda çekinme hepimiz yardımcı oluruz. Keyifli forumlar diliyorum.
Hoşgeldin ailemize. Yardıma ihtiyacın olduğunda çekinme hepimiz yardımcı oluruz. Keyifli forumlar diliyorum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Tem 2021 #22 Hoşgeldin @violeta isabetli karar vermişsin. Seni aramızda görmek mutlu eder bizi. Görüyorumki durumu hemen kavramışsın maşallah yardım lazım olursa hepimiz yanınızdayız
Hoşgeldin @violeta isabetli karar vermişsin. Seni aramızda görmek mutlu eder bizi. Görüyorumki durumu hemen kavramışsın maşallah yardım lazım olursa hepimiz yanınızdayız
M Misafir847 Ziyaretçi 7 Tem 2021 #24 Artemis dediki: hoşgeldin @violeta kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim iyiki geldin Genişletmek için tıklayın... Çok çok teşekkür ederim
Artemis dediki: hoşgeldin @violeta kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim iyiki geldin Genişletmek için tıklayın... Çok çok teşekkür ederim
M Misafir847 Ziyaretçi 7 Tem 2021 #25 Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum bu sıcak karşılamanızdan ötürü. Doğru bir yerde olduğumu daha iyi anladım şu anda
Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum bu sıcak karşılamanızdan ötürü. Doğru bir yerde olduğumu daha iyi anladım şu anda
M Misafir847 Ziyaretçi 7 Tem 2021 #26 YoRuMSuZ dediki: Altıncı hissimin çok kuvvetli olduğu söylenir sanki katılımcı ve kalıcı birini görüyorum gibi Hoşgeldin hemşehrim görüyorum ki konu açmak mesaj yazmak falan senin için artık çocuk oyuncağı Genişletmek için tıklayın... Yoo dermişim
YoRuMSuZ dediki: Altıncı hissimin çok kuvvetli olduğu söylenir sanki katılımcı ve kalıcı birini görüyorum gibi Hoşgeldin hemşehrim görüyorum ki konu açmak mesaj yazmak falan senin için artık çocuk oyuncağı Genişletmek için tıklayın... Yoo dermişim
Simurg 😉 Özel üye 9 Tem 2021 #27 Hoş geldiniz güzel bir yere geldiğinizde emin olabilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim
M Misafir847 Ziyaretçi 9 Tem 2021 #28 Simurg dediki: Hoş geldiniz güzel bir yere geldiğinizde emin olabilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim, hoşbuldum :')
Simurg dediki: Hoş geldiniz güzel bir yere geldiğinizde emin olabilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim, hoşbuldum :')
M Misafir847 Ziyaretçi 10 Tem 2021 #30 KıRMıZı dediki: Hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduum