sevgili Wien övgülerin için teşekkür ederim ayrıca ben de zoru severim ama malesef günden güne durum kötüye gidiyor.Bir kısım öğrenci kapı-duvar durumuna gelmiş.Öğretmenimiz bize geçmişten bir şeyler anlattığında benim gözlerim dolardı,öyle değişik duygular hissederdim ki.Gururdan tut,tiksintiye kadar.Bunları hissettiğim için ben de tarih öğretmeni olup tüm gençleri bilinçlendireceğim diye karar vermiştim o günlerde.Bu gün mü? Pek çok öğrencinin gözü saatte."Öğretmenim zil çaldı" diyor.Bir kısmı şom ağızlı, konunun en güzel yerinde böldün derken diğerlerinin gözü kapıda.Ben o zaman çok üzülüyorum.Hepsi bir olmaz diyeceksiniz ama ben olsun istiyorum.Hatta hepsi benden iyi olsun,araştırsın bana sorsun,beni zorlasın istiyorum.Ben de ona göre beslenip hafızamı dinç tutayım. (konudan çok sapmasın diye başlığa bağladım kızmadın değil mi Kelebek?)
Tabiki de hayır neden kızayım, paylaşım ve tartışma yeri forum Bu arada söylediklerine aynen katılıyorum Sevgi, maalesef ki zamane çocukları eskiye oranla çok değişti