RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ock 2012 #22 İyilerle herkes iyi olur. Marifet, kötülerle iyi olabilmek ! Hz. Mevlana
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ock 2012 #23 sitem dediki: harika sözler rüzgar tşkler Genişletmek için tıklayın... Saol sitem... Mevlananın her sözüne hayranım yoksa bu kadar özenmezdim
sitem dediki: harika sözler rüzgar tşkler Genişletmek için tıklayın... Saol sitem... Mevlananın her sözüne hayranım yoksa bu kadar özenmezdim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ock 2012 #24 Beni bir ben bilirim , Birde beni Yaradan... Bana bir ben lazım , Birde beni Anlayan... Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî
Beni bir ben bilirim , Birde beni Yaradan... Bana bir ben lazım , Birde beni Anlayan... Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Ock 2012 #25 hepsi ders niteliğinde sözler alabilene anlayabilene tabi..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Ock 2012 #26 RUZG4R dediki: Beni bir ben bilirim , Birde beni Yaradan... Bana bir ben lazım , Birde beni Anlayan... Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Genişletmek için tıklayın... Çok güzel bir söz Rüzgar kardesim bu konunu devamlı takip ediyorum eline sağlık.
RUZG4R dediki: Beni bir ben bilirim , Birde beni Yaradan... Bana bir ben lazım , Birde beni Anlayan... Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Genişletmek için tıklayın... Çok güzel bir söz Rüzgar kardesim bu konunu devamlı takip ediyorum eline sağlık.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ock 2012 #27 Başkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar. Mevlâna Celâleddini Rûmî
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ock 2012 #28 "Çobanla bile muhabbet et.. Hiç birşey bilmiyorsa bile koyun gütmesini senden daha iyi biliyordur." Mevlâna
"Çobanla bile muhabbet et.. Hiç birşey bilmiyorsa bile koyun gütmesini senden daha iyi biliyordur." Mevlâna
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ock 2012 #29 Güzel günler Sana gelmez, Sen Onlara yürüyeceksin... Hz Mevlâna
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ock 2012 #30 Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir; Çünkü Sevenler, Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar. Mevlâna
Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir; Çünkü Sevenler, Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar. Mevlâna