• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Mevlana'dan Sözler

Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi Dünya’da arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünya’da ki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın...

şems

bu konuda çok şanslı sayılmam belkide gereğinden fazla fedakarlık ediyorum karşı taraf için ve kıymet bilinmiyor.. Benimde çok güvendiğim dostum var ama beni incitebilme ihtimalini hep hazırda bekletiyorum..

Kimse dört dörtlük degildir canım. Beklentisiz çıkarsız bir dostlugu oluşturmak ise zordur. dostluga güvensizlik girerse dostluktan çıkar o zaten. Ben derimki her ne olursa olsun dostlugunda dürüst ol (ki öyle oldugunu düşünüyorum) ve her sekilde herseyi paylaş. Dostluk hep mutluluk demek değildir kavgada olur küslükte ama orada ince bir cizgi vardır acaba ne yapıyor acaba cok üzdümmü(siz üzülmüs olsanızda) diye düşünceler oluşturabiliyorsan işte asıl dostluklasındır.

Kimse dört dörtlük degildir canım. Beklentisiz çıkarsız bir dostlugu oluşturmak ise zordur. dostluga güvensizlik girerse dostluktan çıkar o zaten. Ben derimki her ne olursa olsun dostlugunda dürüst ol (ki öyle oldugunu düşünüyorum) ve her sekilde herseyi paylaş. Dostluk hep mutluluk demek değildir kavgada olur küslükte ama orada ince bir cizgi vardır acaba ne yapıyor acaba cok üzdümmü(siz üzülmüs olsanızda) diye düşünceler oluşturabiliyorsan işte asıl dostluklasındır.

şahanesin ablacım bu cümlelerin altına imzamı atabilirim:)

Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma.
Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür;
ama asla yaralı bırakma.

şems

Geri