CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Mys 2021 #1 Alışacağım sanırım günün sorusuna Yeni sorumuz geliyor, meyvelere göre soru işareti yerine hangi sayı gelmelidir?
Alışacağım sanırım günün sorusuna Yeni sorumuz geliyor, meyvelere göre soru işareti yerine hangi sayı gelmelidir?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 16 Mys 2021 #11 KuMRu dediki: Ben bilemedim mi Genişletmek için tıklayın... Cevabı görememiştim yoksa elbette bilmişsindir Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: Ben bilemedim mi Genişletmek için tıklayın... Cevabı görememiştim yoksa elbette bilmişsindir
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 16 Mys 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: Sabirsizlikla bekliyorum yeni sorularini umarim kisa zamanda canın sıkılır Genişletmek için tıklayın... İlgi olduğu sürece bu tür sorular sorarım benim ilgi alanımda bunlar. Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Sabirsizlikla bekliyorum yeni sorularini umarim kisa zamanda canın sıkılır Genişletmek için tıklayın... İlgi olduğu sürece bu tür sorular sorarım benim ilgi alanımda bunlar.