eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 24 Tem 2013 #11 Çağlayağmur dediki: Sanada elmalı alırız Genişletmek için tıklayın... Snada karpuzlu alalım bi sen bi ben içeriz
Çağlayağmur dediki: Sanada elmalı alırız Genişletmek için tıklayın... Snada karpuzlu alalım bi sen bi ben içeriz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Tem 2013 #13 eCeL dediki: Snada karpuzlu alalım bi sen bi ben içeriz Genişletmek için tıklayın... Karpuzlu varmıydı bak ben tatmadım. Siparişler senden deneriz beraber
eCeL dediki: Snada karpuzlu alalım bi sen bi ben içeriz Genişletmek için tıklayın... Karpuzlu varmıydı bak ben tatmadım. Siparişler senden deneriz beraber
İki nokta Üstat 25 Tem 2013 #15 Üzerinde doğal maden suyu yazmasına rağmen çeşitlilik gösteren asitli su.. Meyveli içtikden sonra gazozdan ne farkın var soda..
Üzerinde doğal maden suyu yazmasına rağmen çeşitlilik gösteren asitli su.. Meyveli içtikden sonra gazozdan ne farkın var soda..
cemree =)=) V.I.P 30 Tem 2013 #16 Sade sodayı içemediğim için meyvelisini tüketirim çileklisi ama özelliklede elmalısına bayılırım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #19 Meyveli maden suyu da kola vb. kadar zararlıdır. Çok miktarda emilen şeker içerdiğinden şişmanlatır ve bağımlılık yapar. Tadı güzel tabi ben de seviyorum ama onu içeceğinize sade sodaya bir dilim limon atmak daha mantıklı gibi
Meyveli maden suyu da kola vb. kadar zararlıdır. Çok miktarda emilen şeker içerdiğinden şişmanlatır ve bağımlılık yapar. Tadı güzel tabi ben de seviyorum ama onu içeceğinize sade sodaya bir dilim limon atmak daha mantıklı gibi
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Ags 2013 #20 An itibariyle narlısının da fena olmadığını farkettiğim serinletici içecek.