mihrimah turquoise Özel üye 11 Eyl 2013 #11 Keşke tek dert ettiğim şey o olsa. Çünkü ben ona üzülmeye alıştım. Ama dert bir değil ki. Herşey üst tgelir ya hep ://
Keşke tek dert ettiğim şey o olsa. Çünkü ben ona üzülmeye alıştım. Ama dert bir değil ki. Herşey üst tgelir ya hep ://
mihrimah turquoise Özel üye 9 Ekm 2013 #12 Şimdi geceleri seni sevmekten çok olmasın, yapmayı çok sevdiğim şeyler var. Soğukta içilen sigara mesela
Şimdi geceleri seni sevmekten çok olmasın, yapmayı çok sevdiğim şeyler var. Soğukta içilen sigara mesela
mihrimah turquoise Özel üye 14 Ekm 2013 #13 Ne kadar yakınlaşsan da hep aynı uzaklıktasın aslında. Hep ne kadar da uzaksın aslında.
mihrimah turquoise Özel üye 14 Ekm 2013 #14 Tüm sevinçlerimiz bayram tadında ve tüm bayramlarımız sevinçli olsun inşallah
mihrimah turquoise Özel üye 8 Ksm 2013 #16 İlle de bir şeye ait olacaksan turkuaza ait olacaksın şu hayatta
mihrimah turquoise Özel üye 8 Ksm 2013 #18 Alışılmadık bir maviyim şu ara. Neşeli gülüşler yerine, çatılmış kaşlar var. Alışılmadık bir mavi, geceden koyu turkuazdan az açık.
Alışılmadık bir maviyim şu ara. Neşeli gülüşler yerine, çatılmış kaşlar var. Alışılmadık bir mavi, geceden koyu turkuazdan az açık.
mihrimah turquoise Özel üye 11 Ksm 2013 #19 Şimdi seni bana sorsalar Nasıl biriydi, neye benzerdi ,diye O maviydi derim, masmavi.