jeriko Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2011 #11 Beren bu konularda gösterdiğin hassasiyet için Allah Senden razı olsun . Forumumuz başta olmak üzere Tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandilini kutlarım. Dualarınızın kabul olması dileğiyle.
Beren bu konularda gösterdiğin hassasiyet için Allah Senden razı olsun . Forumumuz başta olmak üzere Tüm İslam Aleminin mübarek Miraç Kandilini kutlarım. Dualarınızın kabul olması dileğiyle.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Hzr 2011 #12 berenn dediki: cağlam ne ettin niyetlim kız Genişletmek için tıklayın... aslında resmi koyduktan sonra ne yaptım ben dedim ama iş işten geçti kusura bakma beren Allah kabul etsin.
berenn dediki: cağlam ne ettin niyetlim kız Genişletmek için tıklayın... aslında resmi koyduktan sonra ne yaptım ben dedim ama iş işten geçti kusura bakma beren Allah kabul etsin.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Hzr 2011 #14 Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Hep beraber nice kandillere inş. Allah dualarınızı kabul eylesin
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Hep beraber nice kandillere inş. Allah dualarınızı kabul eylesin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Hzr 2011 #17 Tüm İslâm aleminin kandilini tebrik ediyorum. Nice kandillere erişmek dileğiyle.