DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 14 Ock 2012 #11 Güler yüzlü bir karşılama yaparım. Oturacağımız salona alırım... Gerisi ne gerekiyorsa yapılır.(Misafir başımın üstüne)
Güler yüzlü bir karşılama yaparım. Oturacağımız salona alırım... Gerisi ne gerekiyorsa yapılır.(Misafir başımın üstüne)
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Hzr 2012 #13 gelen kişiye bağlı gelen sevmediğim biri ise hoş geldiniz der evden tüyerim
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 25 Hzr 2012 #14 bize gelenler pek misafir sayılmaz ev demirbaşı gibi kendinizi evinizde sayın diyorum birde çay olsa ne güzel içerdik diorum yapıyorlar
bize gelenler pek misafir sayılmaz ev demirbaşı gibi kendinizi evinizde sayın diyorum birde çay olsa ne güzel içerdik diorum yapıyorlar
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 30 Hzr 2012 #15 biraz utanma edası içinde gülümseme ve biraz durunca ikram
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #18 sitem* dediki: misafirler salona yıldız mutfağa.. Genişletmek için tıklayın... sırayla,kahve,çay,pasta,börek,yemek offf bitmez iş güç
sitem* dediki: misafirler salona yıldız mutfağa.. Genişletmek için tıklayın... sırayla,kahve,çay,pasta,börek,yemek offf bitmez iş güç
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #20 arz-ı hal dediki: sırayla,kahve,çay,pasta,börek,yemek offf bitmez iş güç Genişletmek için tıklayın... of offf eFSaNe_KaRTaL dediki: Telefonum çalar ve evden kaçarım Genişletmek için tıklayın... zır zır susmayan telefonum o anlarda nedense hiç çalmaz
arz-ı hal dediki: sırayla,kahve,çay,pasta,börek,yemek offf bitmez iş güç Genişletmek için tıklayın... of offf eFSaNe_KaRTaL dediki: Telefonum çalar ve evden kaçarım Genişletmek için tıklayın... zır zır susmayan telefonum o anlarda nedense hiç çalmaz