P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2012 #11 Acı-Hayat dediki: derken?çok mu kötü Genişletmek için tıklayın... Enfes görünüyor,ama yan yana durmaları sorun yarattı gözümde.
Acı-Hayat dediki: derken?çok mu kötü Genişletmek için tıklayın... Enfes görünüyor,ama yan yana durmaları sorun yarattı gözümde.
Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #12 RüzqαrqüŁü dediki: Boşver sadece 6 harf... bu kadar kolay yani Genişletmek için tıklayın... biliyorum ama benim lügatımda yokbenim için herkez önemlidir
RüzqαrqüŁü dediki: Boşver sadece 6 harf... bu kadar kolay yani Genişletmek için tıklayın... biliyorum ama benim lügatımda yokbenim için herkez önemlidir
Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #13 RüzqαrqüŁü dediki: Enfes görünüyor,ama yan yana durmaları sorun yarattı gözümde. Genişletmek için tıklayın... hııım ayırırız bizde
RüzqαrqüŁü dediki: Enfes görünüyor,ama yan yana durmaları sorun yarattı gözümde. Genişletmek için tıklayın... hııım ayırırız bizde
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2012 #14 Herkese değer verme,bırak onlar sana değer versin. Bu yaşıma gelene kadar bunu öğrendim.. İlgin için teşekkür ederim,ayırma lüzumu yok
Herkese değer verme,bırak onlar sana değer versin. Bu yaşıma gelene kadar bunu öğrendim.. İlgin için teşekkür ederim,ayırma lüzumu yok
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Eyl 2012 #15 Oy Oy ne güzel paylaşımdır bunlar @Acı-Hayat canım ellerine sağlık. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #16 RüzqαrqüŁü dediki: Herkese değer verme,bırak onlar sana değer versin. Bu yaşıma gelene kadar bunu öğrendim.. İlgin için teşekkür ederim,ayırma lüzumu yok Genişletmek için tıklayın... rüzgargülübu ne karamsarlık onların bunların hiç önemi yok ki canım ben karşımdaki insan olduğu için onuda allah yarattığı için değer veririmisterse o vermesin ama sonunda herkez mükafatını görecektir unutma rica ederim tamam ayırmam
RüzqαrqüŁü dediki: Herkese değer verme,bırak onlar sana değer versin. Bu yaşıma gelene kadar bunu öğrendim.. İlgin için teşekkür ederim,ayırma lüzumu yok Genişletmek için tıklayın... rüzgargülübu ne karamsarlık onların bunların hiç önemi yok ki canım ben karşımdaki insan olduğu için onuda allah yarattığı için değer veririmisterse o vermesin ama sonunda herkez mükafatını görecektir unutma rica ederim tamam ayırmam
Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #17 Çağlayağmur dediki: Oy Oy ne güzel paylaşımdır bunlar @Acı-Hayat canım ellerine sağlık. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler ablacımbeğenmene sevindimyorum işi olmuş mu; Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: Oy Oy ne güzel paylaşımdır bunlar @Acı-Hayat canım ellerine sağlık. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler ablacımbeğenmene sevindimyorum işi olmuş mu;
Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #19 RüzqαrqüŁü dediki: Unut gitsin benim karamsarlığımı. Sizler hep mutlu olun emi. Genişletmek için tıklayın... oluruz ama sensiz olmaz
RüzqαrqüŁü dediki: Unut gitsin benim karamsarlığımı. Sizler hep mutlu olun emi. Genişletmek için tıklayın... oluruz ama sensiz olmaz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Eyl 2012 #20 Acı-Hayat dediki: teşekkürler ablacımbeğenmene sevindimyorum işi olmuş mu; Genişletmek için tıklayın... Evet canım ; RüzqαrqüŁü dediki: Unut gitsin benim karamsarlığımı. Sizler hep mutlu olun emi. Genişletmek için tıklayın... Canım hep birlikte mutlu olalım emiii ;
Acı-Hayat dediki: teşekkürler ablacımbeğenmene sevindimyorum işi olmuş mu; Genişletmek için tıklayın... Evet canım ; RüzqαrqüŁü dediki: Unut gitsin benim karamsarlığımı. Sizler hep mutlu olun emi. Genişletmek için tıklayın... Canım hep birlikte mutlu olalım emiii ;