yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #12 RUZG4R dediki: Bende onların moralini bozuyorum ödeşiyoruz Genişletmek için tıklayın... altta kalsan şaşardım zaten
RUZG4R dediki: Bende onların moralini bozuyorum ödeşiyoruz Genişletmek için tıklayın... altta kalsan şaşardım zaten
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Mrt 2013 #13 yaren* dediki: altta kalsan şaşardım zaten Genişletmek için tıklayın... Ne yapayımm..Bu konuda çok başarılıyım ..
yaren* dediki: altta kalsan şaşardım zaten Genişletmek için tıklayın... Ne yapayımm..Bu konuda çok başarılıyım ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #14 RUZG4R dediki: Ne yapayımm..Bu konuda çok başarılıyım .. Genişletmek için tıklayın... çok iyi bilirim bir kerede farklı birşey yapsan ölünmü
RUZG4R dediki: Ne yapayımm..Bu konuda çok başarılıyım .. Genişletmek için tıklayın... çok iyi bilirim bir kerede farklı birşey yapsan ölünmü
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Mrt 2013 #15 yaren* dediki: çok iyi bilirim bir kerede farklı birşey yapsan ölünmü Genişletmek için tıklayın... Ne gibi...
yaren* dediki: çok iyi bilirim bir kerede farklı birşey yapsan ölünmü Genişletmek için tıklayın... Ne gibi...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #16 RUZG4R dediki: Ne gibi... Genişletmek için tıklayın... bilmem dedim ya adaptasyon sorunu var bu gece idare et uydur bişeyler
RUZG4R dediki: Ne gibi... Genişletmek için tıklayın... bilmem dedim ya adaptasyon sorunu var bu gece idare et uydur bişeyler
felsefe_mi ...!... Özel üye 11 Mrt 2013 #17 Filmin tam sonuna geliyorsun (özellikle tv.de hatta tvde) bir anda elektrik gitmiyor mu? TEDAŞ'a selamlar...
Filmin tam sonuna geliyorsun (özellikle tv.de hatta tvde) bir anda elektrik gitmiyor mu? TEDAŞ'a selamlar...
AHSEM ....EnDl-LeS.... 11 Mrt 2013 #18 tam sen moduna girip güzel şeylerden bahsederken karşındaki hanzonun seni anlamaması
AHSEM ....EnDl-LeS.... 11 Mrt 2013 #19 gezmek isteyimişsin ve hazırsın tam evden çıkarken annenim "hayır! evde dur" demesi
AHSEM ....EnDl-LeS.... 11 Mrt 2013 #20 gaftalar önceden plan yapmışsın ve vakti gelmiş gereksiz bi mesele yüzünden iptal olması gelde çıldırmaa yaaa
gaftalar önceden plan yapmışsın ve vakti gelmiş gereksiz bi mesele yüzünden iptal olması gelde çıldırmaa yaaa