R romantik_komik Üyecik 2 Ekm 2008 #13 TaHa dediki: evet iyi çalışıyor denedim. Genişletmek için tıklayın... ya kardeş ben üye oldum ama linki göremedim ya bu link nerde bana göndersene
TaHa dediki: evet iyi çalışıyor denedim. Genişletmek için tıklayın... ya kardeş ben üye oldum ama linki göremedim ya bu link nerde bana göndersene
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ekm 2008 #16 army_rcp dediki: sallıyo anca Genişletmek için tıklayın... Arkdaslar Konuyu acan arkdasimiz orda eklemis indir diye bir yazi var onu tiklayinca link degil dosya yukleyip kurmaniz gerek burda link yok dosya var.. ve lutfen yorumlara biraz dikkat
army_rcp dediki: sallıyo anca Genişletmek için tıklayın... Arkdaslar Konuyu acan arkdasimiz orda eklemis indir diye bir yazi var onu tiklayinca link degil dosya yukleyip kurmaniz gerek burda link yok dosya var.. ve lutfen yorumlara biraz dikkat
Y yusuf.3300 Üyecik 12 Eyl 2009 #20 milletle kafa buluyorlar bırakın ben denedim sonuç alamadım alan varsa yazsın