Muhsin Yazıcıoğlu İçin Dua edelim Arkadaşlar

• Konuyu açan Konuyu açan ceyg
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

ceyg

Üyecik
Muhsin Yazıcıoğlu - Üşüyorum şiir mp3

5e7khh.webp

Muhsin Yazıcıoğlu İçin Dua edelim Arkadaşlar...

İçinde bulunduğu helikopter düşen ve haber alınamayan Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Mamak Cezaevi'nde 15 yıl önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri dinleyenleri duygulandırdı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bindiği helikopderi düşen ve hala kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Mamak Cezaevi'nde yıllar önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri dinleyenleri duygulandırdı.

Kahramanmaraş'ta dağlık bir bölgede kendisiyle birlikte 6 kişiyle kaza geçiren Yazıcıoğlu, "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır, Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum." dizeleriyle şiirine başlıyor. Yazıcıoğlu'nun şiiri, "Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum." dizeleriyle bitiyor.

İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri

Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır

Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum

Gözlerim parke parke taş duvarlarda

Açılıyor hayal pencerelerim

Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşarak

Güvercinler ülkesinde dolaşıyor

Bir çeşme başı arıyorum

Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp

Mis gibi nane kokuları arasında

Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey

Güne gülümserken papatyalar

Dualar gibi yükselir ümitlerim

Güneşle kol kola kırlarda koşarak

Siz peygamber çiçekleri toplarken

Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde

Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum..

(Muhsin YAZICIOĞLU)

Saat 22:20 İtibarı İle Yapılan Açıklamaya göre; Muhsin Bey Hariç Diğer Kardeşlerimiz Cesetleri Bulunmuş; Rabbimizden Vefat Eden Kardeşlerimize Rahmet, Muhsin Bey'e Güç Kuvvet Nasip Etsin İnşaallah, Ya Rabbim Sen Rahmet Meleklerini Yardımına Gönder. Amin.

Hadi yaa keşke bi mucize olsa bi kişi bi kişidir..Rabbim yakınlarının ve tüm halkın dayanma gücünü artırsın..Nur içinde atarlar inş..Vatan uğruna öldüler nihayetinde..

Muhsin YAZICIOGLU tam bir Milliyetci tam bir Vatanseverdi. En dayanamadığı şey vatana, millete, dine karşı yapılan hakaretlerdi. Su an itibariyle hala öldügüne dair kesin bir bilgi yok Tüm dualarimiz onunla beraber tek dilegimiz yasiyor olmasi

İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve kendisinin okuduğu 'Üşüyorum' şiiri:

[FLASH]https://www.netegel.com/vid/video.swf?v=DWj79NyR3qKM[/FLASH]​

Enkaza ulaşıldıktan sonra ilk resmi açıklama NTV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi: "Kurtulan yok!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da olduğu, düşen helikopter enkazından kurtulan olup olmadığı sorusu üzerine, ''Maalesef bu noktada, şu anda gelen bilgi yani kurtulma noktasında, böyle bir durum olmadığı istikametinde, bize gelen şu andaki bilgi bu'' dedi.

Eger bu aciklamayi Basbakan yaptigina göre malesef Muhsin YAZICIOGLUNU kaybettik.

Söyleyecek söz bulamiyorum Tüm TÜRKIYENIN basi sagolsun.

Ruhun sad olsun Mekanin CENNET olsun MUHSIN abi
MILLIYETCILER ve ALPERENLER seni ASLA UNUTMAYACAK.

Koskoca Devlet..!! Sözde Herşeye Sahip...Teröristleri Yerin Altından Çıkaran..Mağaralarda Bulan Devlet..Neden Yer üstündeki Bir Helikopteri 2 Günde Buluyor..Yazıcıoğlu Diğer Siyasi Partilerin Çekindiği İsimlerden Biriydi..Gelecekte Ayak Bağı olur Korkusu Vardı..!!! Bence Basit Bi kaza Değildi Bu..?
Mekanları Cennet olur İnşallah..

Türkiyenin büyük kaybı.Muhsin Yazıcıoğlu gibi vatansever insanlar kolay yetişmiyor. Kıymetini öldükten sonramı anlıyoruz bir türlü aklım ermiyor.Ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlarına ve Türk Milletine sabırlar versin.

Allahtan rahmet, yakınlarına, sevenlerine bağsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. Çizgisinden hiç şaşmayan karakterli, onurlu bir insandı ve bu yönüyle herkesin her görüşten insanın takdirini toplamıştı.

Acı bir kayıp oldu.

Geri