Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #1 Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi mutluluk sebeplerimizi burada toplayalım istedim. Eminimki liste uzayıp gidecektir. Hadi ilk ben başlıyorum. Mutluyum çünkü sevdiklerimleyim(Ailem)
Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi mutluluk sebeplerimizi burada toplayalım istedim. Eminimki liste uzayıp gidecektir. Hadi ilk ben başlıyorum. Mutluyum çünkü sevdiklerimleyim(Ailem)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ock 2012 #5 Mutluyum çünkü internetim ve Foruma girecek bi bilgisayarım var. Ya olmasaydı diye düşünüyorum o zaman buraya yazamazdım
Mutluyum çünkü internetim ve Foruma girecek bi bilgisayarım var. Ya olmasaydı diye düşünüyorum o zaman buraya yazamazdım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #9 Suskun dediki: Mutluyum çünkü kızım güzel bir karne getirdi. Genişletmek için tıklayın... Suskun tebrikler kızını öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum
Suskun dediki: Mutluyum çünkü kızım güzel bir karne getirdi. Genişletmek için tıklayın... Suskun tebrikler kızını öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #10 ZeyNoO dediki: Nefes alabiliyorum çok şükür.. Genişletmek için tıklayın... Bak bu şükür ve mutlugun ilk hecesi bu dünya için gülüm
ZeyNoO dediki: Nefes alabiliyorum çok şükür.. Genişletmek için tıklayın... Bak bu şükür ve mutlugun ilk hecesi bu dünya için gülüm