Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Mys 2021 #1 İyi ki doğdun @ALMANYALI sevdiklerinle birlikte mutlu yıllar dilerim
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 11 Mys 2021 #2 Teşekkür ederim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Mys 2021 #3 Alles Gute zu Deinem Ehrentag.ALMANYALIich wünsche dir ein Leben,welches so heiss ist wie die Sonne,welches so klar ist wie der Schnee,welches unverfälscht und rein ist herzlichen glückwunsch zum geburstag.
Alles Gute zu Deinem Ehrentag.ALMANYALIich wünsche dir ein Leben,welches so heiss ist wie die Sonne,welches so klar ist wie der Schnee,welches unverfälscht und rein ist herzlichen glückwunsch zum geburstag.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Mys 2021 #7 Mutlu yıllar @ALMANYALI Rabbim yeni yaşında bir sürü güzellik nasip etsin Sağlıkla huzurla nice senelere
Mutlu yıllar @ALMANYALI Rabbim yeni yaşında bir sürü güzellik nasip etsin Sağlıkla huzurla nice senelere
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Mys 2021 #8 Doğum gününü kutlar nice sağlıklı ömürler dilerim Almanyalı. Huzurla kal...
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 11 Mys 2021 #9 Simurg dediki: Yarınların geçen günlerinden hep güzel olsun mutlu seneler dilerim Genişletmek için tıklayın... Cok teşekkür ederim @Simurg
Simurg dediki: Yarınların geçen günlerinden hep güzel olsun mutlu seneler dilerim Genişletmek için tıklayın... Cok teşekkür ederim @Simurg
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 11 Mys 2021 #10 nazenin dediki: Mutlu yıllar @ALMANYALI Rabbim yeni yaşında bir sürü güzellik nasip etsin Sağlıkla huzurla nice senelere Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim cümlemize
nazenin dediki: Mutlu yıllar @ALMANYALI Rabbim yeni yaşında bir sürü güzellik nasip etsin Sağlıkla huzurla nice senelere Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim cümlemize