oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 11 Mys 2021 #11 KaderKatibi dediki: Doğum gününü kutlar nice sağlıklı ömürler dilerim Almanyalı. Huzurla kal... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
KaderKatibi dediki: Doğum gününü kutlar nice sağlıklı ömürler dilerim Almanyalı. Huzurla kal... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2021 #12 Mutlu yılar @ALMANYALI . Gelecekteki yaşamın düşlerindeki kadar güzel olsun. Hediye pastanı hemen hazırlıyorum
Mutlu yılar @ALMANYALI . Gelecekteki yaşamın düşlerindeki kadar güzel olsun. Hediye pastanı hemen hazırlıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2021 #13 Veee pastamız da hazır. Sana bu doğum gününde çikolatadan ev aldım @ALMANYALI
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 11 Mys 2021 #14 YoRuMSuZ dediki: Veee pastamız da hazır. Sana bu doğum gününde çikolatadan ev aldım @ALMANYALI Ek dosyayı görüntüle 80992 Genişletmek için tıklayın... Abi kargoyla bi zamet almanyaya yolla çok güzel gözüküyor pasta
YoRuMSuZ dediki: Veee pastamız da hazır. Sana bu doğum gününde çikolatadan ev aldım @ALMANYALI Ek dosyayı görüntüle 80992 Genişletmek için tıklayın... Abi kargoyla bi zamet almanyaya yolla çok güzel gözüküyor pasta
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 11 Mys 2021 #15 YoRuMSuZ dediki: Mutlu yılar @ALMANYALI . Gelecekteki yaşamın düşlerindeki kadar güzel olsun. Hediye pastanı hemen hazırlıyorum Genişletmek için tıklayın... Amin teşekkürler ederim Abi
YoRuMSuZ dediki: Mutlu yılar @ALMANYALI . Gelecekteki yaşamın düşlerindeki kadar güzel olsun. Hediye pastanı hemen hazırlıyorum Genişletmek için tıklayın... Amin teşekkürler ederim Abi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2021 #16 ALMANYALI dediki: Abi kargoyla bi zamet almanyaya yolla çok güzel gözüküyor pasta Genişletmek için tıklayın... Hallederiz tabi ki içinde yaşanacak kadar büyük bu pasta
ALMANYALI dediki: Abi kargoyla bi zamet almanyaya yolla çok güzel gözüküyor pasta Genişletmek için tıklayın... Hallederiz tabi ki içinde yaşanacak kadar büyük bu pasta
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 12 Mys 2021 #18 buhurdan dediki: mutlu yıllar Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Mys 2021 #19 Happy birthday to you Almanya li