Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Nsn 2021 #1 Sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu bir yıl dilerim yeni yaşın kutlu olsun @Düş Bozumu iyi ki doğdun
Sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu bir yıl dilerim yeni yaşın kutlu olsun @Düş Bozumu iyi ki doğdun
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Nsn 2021 #3 Dogum gunun kutlu olsun @Düş Bozumu saglikli, huzurlu yaşlarin olsun insallah ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #5 Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar dilerim ? @Düş Bozumu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2021 #6 Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar diliyorum @Düş Bozumu . Mutlu yıllar.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Nsn 2021 #7 Nice yaşlar dilerim huzurla sağlıkla kal.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Nsn 2021 #9 Sağlıkla huzurla mutlu yaşların olsun @Düş Bozumu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Nsn 2021 #10 Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun Her şey gönlünce olsun.@Düş Bozumu
Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun Her şey gönlünce olsun.@Düş Bozumu