Düş Bozumu Özel Üye Özel üye 12 Nsn 2021 #11 kutlayan herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Nsn 2023 #12 Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar diliyorum @Düş BozumuMutlu yıllar.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Nsn 2023 #13 @Düş Bozumu Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar diliyorum Mutlu yıllar.
Düş Bozumu Özel Üye Özel üye 25 Nsn 2023 #15 çok teşekkür ederim biraz geç oldu ama yoğun bir çalışma temposundan dolayı gelemedim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Nsn 2023 #16 Düş Bozumu dediki: çok teşekkür ederim biraz geç oldu ama yoğun bir çalışma temposundan dolayı gelemedim Genişletmek için tıklayın... Hiç sorun degil geç olsun güç olmasın Ve önemli olan gelmen değilmi sağlıklı olupta
Düş Bozumu dediki: çok teşekkür ederim biraz geç oldu ama yoğun bir çalışma temposundan dolayı gelemedim Genişletmek için tıklayın... Hiç sorun degil geç olsun güç olmasın Ve önemli olan gelmen değilmi sağlıklı olupta
Düş Bozumu Özel Üye Özel üye 29 Nsn 2023 #17 yesim434 dediki: Hiç sorun degil geç olsun güç olmasın Ve önemli olan gelmen değilmi sağlıklı olupta Genişletmek için tıklayın... aynen öyle ama üzgün emoji bırakmanıza sebep olmak istemezdim
yesim434 dediki: Hiç sorun degil geç olsun güç olmasın Ve önemli olan gelmen değilmi sağlıklı olupta Genişletmek için tıklayın... aynen öyle ama üzgün emoji bırakmanıza sebep olmak istemezdim