yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Nsn 2013 #21 arz-ı hal dediki: mutlu yıllar sanaaa,mutlu yıllar saannaaaa,mutlu yıllaar,mutlu yıllaarr,mutlu yıllaar sana Genişletmek için tıklayın... tmm tmm affetim amaa sözünü unutma bakk -araz- dediki: görmemişim yaaaaaa nice mutlu uzun uzun yıllara canım Genişletmek için tıklayın... tşk ederim )
arz-ı hal dediki: mutlu yıllar sanaaa,mutlu yıllar saannaaaa,mutlu yıllaar,mutlu yıllaarr,mutlu yıllaar sana Genişletmek için tıklayın... tmm tmm affetim amaa sözünü unutma bakk -araz- dediki: görmemişim yaaaaaa nice mutlu uzun uzun yıllara canım Genişletmek için tıklayın... tşk ederim )
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Nsn 2013 #22 yaren* dediki: tmm tmm affetim amaa sözünü unutma bakk ) Genişletmek için tıklayın... beşik kertmesi yaptık dün,unutur muyum hiç
yaren* dediki: tmm tmm affetim amaa sözünü unutma bakk ) Genişletmek için tıklayın... beşik kertmesi yaptık dün,unutur muyum hiç
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Nsn 2013 #23 arz-ı hal dediki: beşik kertmesi yaptık dün,unutur muyum hiç Genişletmek için tıklayın... unutmasan iyi olur
arz-ı hal dediki: beşik kertmesi yaptık dün,unutur muyum hiç Genişletmek için tıklayın... unutmasan iyi olur
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Nsn 2013 #24 yaren* dediki: unutmasan iyi olur Genişletmek için tıklayın... hafızam iyidir asla unutmam