r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #163 Yanlış Cevaplar Oyuncak fil Orman Mektup Memleket havası Kendini Gazete küpürleri Şiir kitabı Çocugu Çocuklugu Annesi Aile Zaman Tohum Artemis dediki: Ipucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: İpucu alsam Genişletmek için tıklayın... verildi
Yanlış Cevaplar Oyuncak fil Orman Mektup Memleket havası Kendini Gazete küpürleri Şiir kitabı Çocugu Çocuklugu Annesi Aile Zaman Tohum Artemis dediki: Ipucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: İpucu alsam Genişletmek için tıklayın... verildi
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #165 Çağlayağmur dediki: Babası Genişletmek için tıklayın... ay yetişemiyorum yaa sakin olun Tebrikler abla ipucu veriyorum canlı diye zaman nedir yaa @AybüKe alemsin Annesi yazıılmıştı canım Artemis dediki: Annesi Genişletmek için tıklayın...
Çağlayağmur dediki: Babası Genişletmek için tıklayın... ay yetişemiyorum yaa sakin olun Tebrikler abla ipucu veriyorum canlı diye zaman nedir yaa @AybüKe alemsin Annesi yazıılmıştı canım Artemis dediki: Annesi Genişletmek için tıklayın...
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2019 #167 Babası da aklımdan geçmedi değil ama çağla benden önce davrandı
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #170 Nazenin 'e Üniversite de ders vereceksin ne derdi verirdin? diye sordum. Ne demiştir