P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2012 #13 Çok dikkatliyimdir. Oynayarak zaman kaybetmek istemedim. Güzel oyun doğrusu.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ags 2012 #16 blackland08 dediki: ben bu oyunu çerez oyuna yüklenmesi gerketiğini düşünyom Genişletmek için tıklayın... Forumdaki oyunlarda bizim
blackland08 dediki: ben bu oyunu çerez oyuna yüklenmesi gerketiğini düşünyom Genişletmek için tıklayın... Forumdaki oyunlarda bizim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Ags 2012 #18 nazenin dediki: OYUN GÜZELMİŞ.. SONUDA ÖYLE.. ÖDÜM KOPTUU Genişletmek için tıklayın... Bir uyarımı yazsam Sonuna dikkat diye .
nazenin dediki: OYUN GÜZELMİŞ.. SONUDA ÖYLE.. ÖDÜM KOPTUU Genişletmek için tıklayın... Bir uyarımı yazsam Sonuna dikkat diye .
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Ags 2012 #19 O ZAMAN TADI KAÇAR.. ZATEN YORUMLAR AZ ÇOK ÇAĞRIŞIM YAPAR HERALDE AMA BENİM AKLIMA BU GELMEMİŞTİ.. DAHA SEVECEN Bİ SÜPRİZ BEKLİYODUM..
O ZAMAN TADI KAÇAR.. ZATEN YORUMLAR AZ ÇOK ÇAĞRIŞIM YAPAR HERALDE AMA BENİM AKLIMA BU GELMEMİŞTİ.. DAHA SEVECEN Bİ SÜPRİZ BEKLİYODUM..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2012 #20 nazenin dediki: O ZAMAN TADI KAÇAR.. ZATEN YORUMLAR AZ ÇOK ÇAĞRIŞIM YAPAR HERALDE AMA BENİM AKLIMA BU GELMEMİŞTİ.. DAHA SEVECEN Bİ SÜPRİZ BEKLİYODUM.. Genişletmek için tıklayın... Ama ama hoş süpriz değilmi Buseciğim küçük harf kullanalım olurmu?
nazenin dediki: O ZAMAN TADI KAÇAR.. ZATEN YORUMLAR AZ ÇOK ÇAĞRIŞIM YAPAR HERALDE AMA BENİM AKLIMA BU GELMEMİŞTİ.. DAHA SEVECEN Bİ SÜPRİZ BEKLİYODUM.. Genişletmek için tıklayın... Ama ama hoş süpriz değilmi Buseciğim küçük harf kullanalım olurmu?