merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Eyl 2021 #11 KuMRu dediki: Her tarz dinlerim Genişletmek için tıklayın... Yorumları okumadan oylara bakıyodum, içimden "teneke yuvarlansa dinleyecek @KuMRu " dedim
KuMRu dediki: Her tarz dinlerim Genişletmek için tıklayın... Yorumları okumadan oylara bakıyodum, içimden "teneke yuvarlansa dinleyecek @KuMRu " dedim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 28 Eyl 2021 #12 Rap ve halk müziği diyorum bazen türküler beni alıp götürür uzaklara
V vucupvucup Üye 28 Eyl 2021 #13 CANISIKILANADAM dediki: Rap ve halk müziği diyorum bazen türküler beni alıp götürür uzaklara Genişletmek için tıklayın... Kim mesela?
CANISIKILANADAM dediki: Rap ve halk müziği diyorum bazen türküler beni alıp götürür uzaklara Genişletmek için tıklayın... Kim mesela?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Eyl 2021 #14 O anki Duygu larıma göre degişiyor
V vucupvucup Üye 28 Eyl 2021 #15 yesim434 dediki: O anki Duygu larıma göre degişiyor Genişletmek için tıklayın... Bir ornek verebilir misin?
yesim434 dediki: O anki Duygu larıma göre degişiyor Genişletmek için tıklayın... Bir ornek verebilir misin?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Eyl 2021 #16 vucupvucup dediki: Bir ornek verebilir misin? Genişletmek için tıklayın... Ali Lidar - O Gelsin Üstümü ÖrtsünResul Dindar in parcalariHalit Bilgiç
vucupvucup dediki: Bir ornek verebilir misin? Genişletmek için tıklayın... Ali Lidar - O Gelsin Üstümü ÖrtsünResul Dindar in parcalariHalit Bilgiç
V vucupvucup Üye 29 Eyl 2021 #17 yesim434 dediki: Ali Lidar - O Gelsin Üstümü ÖrtsünResul Dindar in parcalariHalit Bilgiç Genişletmek için tıklayın... Muzik zevkinize bayildim Yesim hanim.
yesim434 dediki: Ali Lidar - O Gelsin Üstümü ÖrtsünResul Dindar in parcalariHalit Bilgiç Genişletmek için tıklayın... Muzik zevkinize bayildim Yesim hanim.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Eyl 2021 #18 merakettim dediki: Yorumları okumadan oylara bakıyodum, içimden "teneke yuvarlansa dinleyecek @KuMRu " dedim Genişletmek için tıklayın... Hahaha hayır ben teneke sesine gülüyorum
merakettim dediki: Yorumları okumadan oylara bakıyodum, içimden "teneke yuvarlansa dinleyecek @KuMRu " dedim Genişletmek için tıklayın... Hahaha hayır ben teneke sesine gülüyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Eyl 2021 #20 Kafama göre takılıyorum