YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Hzr 2021 #11 Benim hatırladığım ama başka oyunlarımız da vardı. Arayı kesme, çötüre şimdilik aklıma gelenler.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Hzr 2021 #12 Beştas, yag satarim bal satarim, istop, körebe en cok oynadigim oyunlardandi. Hey gidi cocuklugum heeey
Beştas, yag satarim bal satarim, istop, körebe en cok oynadigim oyunlardandi. Hey gidi cocuklugum heeey
Artemis Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2021 #13 Ben en çok istop, yakartop oynadım çocukluğumda bazen hala yakartop oynadığım oluyor bir de ilerle oynadığımız bşr oyun vardı yaa bizim burada göremedim biz kişi sayısına göre ikigen üçgen derdik derdik şimdi baktım adı çinçan mış
Ben en çok istop, yakartop oynadım çocukluğumda bazen hala yakartop oynadığım oluyor bir de ilerle oynadığımız bşr oyun vardı yaa bizim burada göremedim biz kişi sayısına göre ikigen üçgen derdik derdik şimdi baktım adı çinçan mış
KeReM @ Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2021 #14 Aklıma gelenler Zımba, simit, çelik çomak oyunu. Erkek oyunları zaten bendende çinçan dememi beklemeyin
Aklıma gelenler Zımba, simit, çelik çomak oyunu. Erkek oyunları zaten bendende çinçan dememi beklemeyin
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 5 Hzr 2021 #15 KeReM @ dediki: Aklıma gelenler Zımba, simit, çelik çomak oyunu. Erkek oyunları zaten bendende çinçan dememi beklemeyin Genişletmek için tıklayın... hocamın dediği gibi. Zımba Simit vs. bizde de oldukça meşhurdu. Vazgeçilmezlerden biri de sokaklar arası maç yapılırdı. Adı da Mahalle maçı olurdu
KeReM @ dediki: Aklıma gelenler Zımba, simit, çelik çomak oyunu. Erkek oyunları zaten bendende çinçan dememi beklemeyin Genişletmek için tıklayın... hocamın dediği gibi. Zımba Simit vs. bizde de oldukça meşhurdu. Vazgeçilmezlerden biri de sokaklar arası maç yapılırdı. Adı da Mahalle maçı olurdu
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2021 #16 Ortada sıçan ,kutu kutu pense ,bezirgan başı,elim sende köşe kapmaca bir de seksek benzeri oyun vardı adı aklıma gelmiyor ya
Ortada sıçan ,kutu kutu pense ,bezirgan başı,elim sende köşe kapmaca bir de seksek benzeri oyun vardı adı aklıma gelmiyor ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2021 #17 Taso,yerden yüksek, deve cüce ,hımbıl ,hırsız polis oyunlarını da ekleyelim listeye
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2021 #19 Sentinus dediki: uzar da uzar bu liste ben söyleyeyim de Genişletmek için tıklayın... Evet uzar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Hzr 2021 #20 Saklambac,evcilik,körebe,yakartop,birdirbir,