yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Arl 2012 #11 felsefe_mi dediki: ben 88 yıl sıkılırım Genişletmek için tıklayın... hayatta sıkılman anasını satarız dünyanın bee yaa takıl bana hayatını yaşa
felsefe_mi dediki: ben 88 yıl sıkılırım Genişletmek için tıklayın... hayatta sıkılman anasını satarız dünyanın bee yaa takıl bana hayatını yaşa
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #12 yaren* dediki: hayatta sıkılman anasını satarız dünyanın bee yaa takıl bana hayatını yaşa Genişletmek için tıklayın... 25 yılım var gel 25 yıl takıl sonra mezarıma su dökmeye gelirsin
yaren* dediki: hayatta sıkılman anasını satarız dünyanın bee yaa takıl bana hayatını yaşa Genişletmek için tıklayın... 25 yılım var gel 25 yıl takıl sonra mezarıma su dökmeye gelirsin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Arl 2012 #13 felsefe_mi dediki: 25 yılım var gel 25 yıl takıl sonra mezarıma su dökmeye gelirsin Genişletmek için tıklayın... onuda yapmaya biri lazım tatlım... çiçeklerimiz kurusunmu yani
felsefe_mi dediki: 25 yılım var gel 25 yıl takıl sonra mezarıma su dökmeye gelirsin Genişletmek için tıklayın... onuda yapmaya biri lazım tatlım... çiçeklerimiz kurusunmu yani
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #14 yaren* dediki: onuda yapmaya biri lazım tatlım... çiçeklerimiz kurusunmu yani Genişletmek için tıklayın... di mi, dii miiii tamam sen dökersin artık fm
yaren* dediki: onuda yapmaya biri lazım tatlım... çiçeklerimiz kurusunmu yani Genişletmek için tıklayın... di mi, dii miiii tamam sen dökersin artık fm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Arl 2012 #15 felsefe_mi dediki: di mi, dii miiii tamam sen dökersin artık fm Genişletmek için tıklayın... ama korkarım ki sen ora gidersen beni buralarda bırakman
felsefe_mi dediki: di mi, dii miiii tamam sen dökersin artık fm Genişletmek için tıklayın... ama korkarım ki sen ora gidersen beni buralarda bırakman
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #17 yaren* dediki: ama korkarım ki sen ora gidersen beni buralarda bırakman Genişletmek için tıklayın... Yooo olur mu hiç öyle şey Gideceğim yere kimseye çekmem istemem Tek dileğim sulak bir yere gömün Ya deniz ya göl manzaralı olsun..
yaren* dediki: ama korkarım ki sen ora gidersen beni buralarda bırakman Genişletmek için tıklayın... Yooo olur mu hiç öyle şey Gideceğim yere kimseye çekmem istemem Tek dileğim sulak bir yere gömün Ya deniz ya göl manzaralı olsun..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Arl 2012 #18 felsefe_mi dediki: Yooo olur mu hiç öyle şey Gideceğim yere kimseye çekmem istemem Tek dileğim sulak bir yere gömün Ya deniz ya göl manzaralı olsun.. Genişletmek için tıklayın... kız yalnız sıkılırsın orada bende gelem noluurrr manzara işini bana bırak en alasından olar gör bak
felsefe_mi dediki: Yooo olur mu hiç öyle şey Gideceğim yere kimseye çekmem istemem Tek dileğim sulak bir yere gömün Ya deniz ya göl manzaralı olsun.. Genişletmek için tıklayın... kız yalnız sıkılırsın orada bende gelem noluurrr manzara işini bana bırak en alasından olar gör bak
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #19 yaren* dediki: kız yalnız sıkılırsın orada bende gelem noluurrr manzara işini bana bırak en alasından olar gör bak Genişletmek için tıklayın... Yok pek yalnız olacağımı sanmıyorum Senide çekmeyim oraya ya pek iyi yere gideceğimi sanmıyorum
yaren* dediki: kız yalnız sıkılırsın orada bende gelem noluurrr manzara işini bana bırak en alasından olar gör bak Genişletmek için tıklayın... Yok pek yalnız olacağımı sanmıyorum Senide çekmeyim oraya ya pek iyi yere gideceğimi sanmıyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Arl 2012 #20 felsefe_mi dediki: Yok pek yalnız olacağımı sanmıyorum Senide çekmeyim oraya ya pek iyi yere gideceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıklayın... torpil yaparım sana hamili kart yakinimdir derim mesela gerçi bende kendimden pek ümitli değilim ya neyse
felsefe_mi dediki: Yok pek yalnız olacağımı sanmıyorum Senide çekmeyim oraya ya pek iyi yere gideceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıklayın... torpil yaparım sana hamili kart yakinimdir derim mesela gerçi bende kendimden pek ümitli değilim ya neyse