• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Neden Eskiyi özler olduk..Nedir Sorun..?

Nedenmi çünkü eskiler saftı temizdi eskilerde sahtelik yoktu şimdiyse menfaat çıkarlık okadar çokki insanları tanımak çok zor insan kırmak kolay olmuş kendi çıkarları için ezmek kolay olmuş

Sorun gelişen hayatın getirdiklerinde..
Ve insanlarımız dünya hayatına öyle çok daldı ki unuttuk geldiğimiz yeri..
Şuan yaşadıklarımıza olanlara dikkat ederseniz.. Kıyametin küçük alametleri çoktan göründü..
Ve bu dünya hayatına bizde daldık, zaman zaman dünyaya kendimizi çok kaptırıyoruz..
Tek sebebi bu.. Ne için yaşadığımızı unuttuk..

sorun şartlarda kartal şartlar değiştikçe insanlar sevdiklerini muhafaza etmek adına insanlardan vazgeçebiliyor

neron muydu napolyonmuydu ne demiş para para para

Bir Yaşam kavgasıdır almış başını gider..
Menfaat denen Şey onlar için herkese bedel..
ÇıkarLar uğrana Kırılıyor kalpler..Daha kötüsü yıkılıyor yuvalar..
TÜRK aile yapısı giderek değişiyor..Ya da değiştiriliyor..
Tv lerde internetlerde Avrupalının Amerikalının yaptıkları ballandıra ballandıra anlatılıyor..Gençliğimizin Bilinç altı zehirleniyor..Özenti hayatlar Çoğalıyor..
Ayıplar Yorgan altından Çıkıyor..Milletimiz İnsanlığını kaybediyor artık..Ki Söz Ettiğimz millette Dünya ya Hüketmiş OsmanLı nın torunları..

Bir Yaşam kavgasıdır almış başını gider..
Menfaat denen Şey onlar için herkese bedel..
ÇıkarLar uğrana Kırılıyor kalpler..Daha kötüsü yıkılıyor yuvalar..
TÜRK aile yapısı giderek değişiyor..Ya da değiştiriliyor..
Tv lerde internetlerde Avrupalının Amerikalının yaptıkları ballandıra ballandıra anlatılıyor..Gençliğimizin Bilinç altı zehirleniyor..Özenti hayatlar Çoğalıyor..
Ayıplar Yorgan altından Çıkıyor..Milletimiz İnsanlığını kaybediyor artık..Ki Söz Ettiğimz millette Dünya ya Hüketmiş OsmanLı nın torunları..

İslamın özünden uzaklaştıkça bu söyledikleriniz kaçınılmaz olacaktır oluyorda. Aslolan islamdır. 600 küsur yıl dünyaya hükmeden osmanlı bunu silah gücüyle değil şeriatla gücüyle sağlamıştır. Nedir şeriat kuran kanunlarıdır.O kanunlar çiğnendikçe biz bu deformasyona isteyerek ya da istemeyerek razı olmak durumundayız...

Eğer Bana sorulsaydı Hiç çıkmazdım köyümden..Bilmeden interneti televizyonu yaşardım..Alışverişe Çıkmazdm hiç..Ekmek almak için Bakkala gitmezdim..KöyLü ama Mutlu olurdum..:)

İslamın özünden uzaklaştıkça bu söyledikleriniz kaçınılmaz olacaktır oluyorda. Aslolan islamdır. 600 küsur yıl dünyaya hükmeden osmanlı bunu silah gücüyle değil şeriatla gücüyle sağlamıştır. Nedir şeriat kuran kanunlarıdır.O kanunlar çiğnendikçe biz bu deformasyona isteyerek ya da istemeyerek razı olmak durumundayız...

Ben şeriattan yana değilim şeriaatla yönetilen yerlerde var kendi çıkarlarına göre şeriaat kuruyolar asla istemem

Geri