Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Eyl 2015 #242 Herşeyin farkında olduğun halde, gözünün içine baka baka seni kandırmaya çalışanlara. Bu nasıl bir özgüvendir..
Herşeyin farkında olduğun halde, gözünün içine baka baka seni kandırmaya çalışanlara. Bu nasıl bir özgüvendir..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Eyl 2015 #243 kendi hatalarını etrafındaki insanlara yıkmaya çalışanlara
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 8 Hzr 2016 #244 hayatta en tahammül edemediğim şey karsımdakinin bana emir cümleleri ile konusmasıdır o zaman alev topuna dönüşebiliyorum...
hayatta en tahammül edemediğim şey karsımdakinin bana emir cümleleri ile konusmasıdır o zaman alev topuna dönüşebiliyorum...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Hzr 2016 #245 Sigarayı bıraktım içenlere sinir oluyorum yapmayın da..canımız çekiyor. .
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Hzr 2016 #246 ZeyNoO dediki: Herşeyin farkında olduğun halde, gözünün içine baka baka seni kandırmaya çalışanlara. Bu nasıl bir özgüvendir.. Genişletmek için tıklayın... O nasıl bir karakterdir...
ZeyNoO dediki: Herşeyin farkında olduğun halde, gözünün içine baka baka seni kandırmaya çalışanlara. Bu nasıl bir özgüvendir.. Genişletmek için tıklayın... O nasıl bir karakterdir...
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 10 Hzr 2016 #247 insanlarin her lafi ustune alinmasina iyyyyy
dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Ekm 2016 #249 keinlikle kalıcıyım burası harika diyen üyelerin bizi unutup gitmesi. hatta bunu yapan eski üyeler daha da sinirimi bozuyor. öyle diyenler genelde kalıcı da olmuyor zaten.
keinlikle kalıcıyım burası harika diyen üyelerin bizi unutup gitmesi. hatta bunu yapan eski üyeler daha da sinirimi bozuyor. öyle diyenler genelde kalıcı da olmuyor zaten.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 7 Ekm 2016 #250 Birsey biliyorum hacasinda gezenlere sinir oluyorum