-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Tem 2021 #12 yorulmadan gezmeyi özledim.ama artık nedense tahammul edemıyorum uzun gezilere ,kalabalık yerlere,şehrin gürültüsüne
yorulmadan gezmeyi özledim.ama artık nedense tahammul edemıyorum uzun gezilere ,kalabalık yerlere,şehrin gürültüsüne
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2022 #14 Bu aralar eskileri özledim şöyle yazın çekilmiş geçmişten gelen bir filmi açıp izleyesim var gelecek bana göre değil ben geçmişte takılayım en iyisii
Bu aralar eskileri özledim şöyle yazın çekilmiş geçmişten gelen bir filmi açıp izleyesim var gelecek bana göre değil ben geçmişte takılayım en iyisii
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Hzr 2022 #15 Enda dediki: Bu aralar eskileri özledim şöyle yazın çekilmiş geçmişten gelen bir filmi açıp izleyesim var gelecek bana göre değil ben geçmişte takılayım en iyisii Genişletmek için tıklayın... filim önerim davaro <<< biraz gülersin
Enda dediki: Bu aralar eskileri özledim şöyle yazın çekilmiş geçmişten gelen bir filmi açıp izleyesim var gelecek bana göre değil ben geçmişte takılayım en iyisii Genişletmek için tıklayın... filim önerim davaro <<< biraz gülersin