Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2018 #211 İşte o seçenek yok cnm çıkmamış bende ama satın almisim o gözüküyor bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim ben
İşte o seçenek yok cnm çıkmamış bende ama satın almisim o gözüküyor bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim ben
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2018 #212 Ukte dediki: İşte o seçenek yok cnm çıkmamış bende ama satın almisim o gözüküyor bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim ben Genişletmek için tıklayın... Evet bu hak satın alınmış. Tekrar kontrol eder misin @Ukte ? Eğer hala görünmüyorsa ben değiştireyim istediğin şekilde.
Ukte dediki: İşte o seçenek yok cnm çıkmamış bende ama satın almisim o gözüküyor bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim ben Genişletmek için tıklayın... Evet bu hak satın alınmış. Tekrar kontrol eder misin @Ukte ? Eğer hala görünmüyorsa ben değiştireyim istediğin şekilde.
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2018 #213 YoRuMSuZ dediki: Evet bu hak satın alınmış. Tekrar kontrol eder misin @Ukte ? Eğer hala görünmüyorsa ben değiştireyim istediğin şekilde. Genişletmek için tıklayın... Bende gözükmüyor ya da ben göremiyorum telefondan giriş yapıyorum ondan mi acaba diye düşünmüyor değilim
YoRuMSuZ dediki: Evet bu hak satın alınmış. Tekrar kontrol eder misin @Ukte ? Eğer hala görünmüyorsa ben değiştireyim istediğin şekilde. Genişletmek için tıklayın... Bende gözükmüyor ya da ben göremiyorum telefondan giriş yapıyorum ondan mi acaba diye düşünmüyor değilim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2018 #214 Ukte dediki: Bende gözükmüyor ya da ben göremiyorum telefondan giriş yapıyorum ondan mi acaba diye düşünmüyor değilim Genişletmek için tıklayın... Olabilir. Tam olarak hangi nick olsun? Ben değiştireyim hemen.
Ukte dediki: Bende gözükmüyor ya da ben göremiyorum telefondan giriş yapıyorum ondan mi acaba diye düşünmüyor değilim Genişletmek için tıklayın... Olabilir. Tam olarak hangi nick olsun? Ben değiştireyim hemen.
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2018 #215 YoRuMSuZ dediki: Olabilir. Tam olarak hangi nick olsun? Ben değiştireyim hemen. Genişletmek için tıklayın... mümkünse AybüKe olsun kullanımda değilse
YoRuMSuZ dediki: Olabilir. Tam olarak hangi nick olsun? Ben değiştireyim hemen. Genişletmek için tıklayın... mümkünse AybüKe olsun kullanımda değilse
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ock 2018 #216 AybüKe dediki: mümkünse AybüKe olsun kullanımda değilse Genişletmek için tıklayın... İşlem tamam.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Ock 2018 #217 AybüKe dediki: mümkünse AybüKe olsun kullanımda değilse Genişletmek için tıklayın... Hayirli olsun
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Ock 2018 #219 Yorumsuz benim nickin basında ve sonundaki işaretleri kaldırma imkanımız var mı. Sadece araz olsa @YoRuMSuZ
Yorumsuz benim nickin basında ve sonundaki işaretleri kaldırma imkanımız var mı. Sadece araz olsa @YoRuMSuZ