KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Nsn 2021 #81 AyLiz dediki: Doksanları izlemiş miydiniz o diziyi de çok Sevmiştim ben ne yazık ki Seksenler kadar şansı olmadı keşke dedim 90 Karda TRT te yayınlansa daha ilk andan itibaren kaldıraç haklarını tahmin etmiştim Genişletmek için tıklayın... Ben bunu hatirliyamadim bir bakayım buna ??
AyLiz dediki: Doksanları izlemiş miydiniz o diziyi de çok Sevmiştim ben ne yazık ki Seksenler kadar şansı olmadı keşke dedim 90 Karda TRT te yayınlansa daha ilk andan itibaren kaldıraç haklarını tahmin etmiştim Genişletmek için tıklayın... Ben bunu hatirliyamadim bir bakayım buna ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Nsn 2021 #82 GüLüCüKツ dediki: Evet izlemistim ama tutmadi o da Genişletmek için tıklayın... Sonra yine izlermiyiz ben çok seviyorum bu diziyi de
GüLüCüKツ dediki: Evet izlemistim ama tutmadi o da Genişletmek için tıklayın... Sonra yine izlermiyiz ben çok seviyorum bu diziyi de
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Nsn 2021 #83 KuMRu dediki: Ben bunu hatirliyamadim bir bakayım buna ?? Genişletmek için tıklayın... Pelin oztekin, acelya akkoyun falan vardi
KuMRu dediki: Ben bunu hatirliyamadim bir bakayım buna ?? Genişletmek için tıklayın... Pelin oztekin, acelya akkoyun falan vardi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Nsn 2021 #84 AyLiz dediki: Sonra yine izlermiyiz ben çok seviyorum bu diziyi de Genişletmek için tıklayın... Izleriz canim
AyLiz dediki: Sonra yine izlermiyiz ben çok seviyorum bu diziyi de Genişletmek için tıklayın... Izleriz canim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Nsn 2021 #85 Baktım ve hatırladım ?izlemiştim ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Nsn 2021 #86 KuMRu dediki: Baktım ve hatırladım ?izlemiştim ?? Genişletmek için tıklayın... Sevmiş miydin peki?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Nsn 2021 #87 AyLiz dediki: Sonra yine izlermiyiz ben çok seviyorum bu diziyi de Genişletmek için tıklayın... Olur izleriz ?
AyLiz dediki: Sonra yine izlermiyiz ben çok seviyorum bu diziyi de Genişletmek için tıklayın... Olur izleriz ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Nsn 2021 #88 AyLiz dediki: Sevmiş miydin peki? Genişletmek için tıklayın... Onu hatırlamıyorum ki tekrar izlersem söylerim duygularımı ??
AyLiz dediki: Sevmiş miydin peki? Genişletmek için tıklayın... Onu hatırlamıyorum ki tekrar izlersem söylerim duygularımı ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Nsn 2021 #89 KuMRu dediki: Olur izleriz ? Genişletmek için tıklayın... Zaten Gülbeyaz aşağı yukarı 1/hafta da biter dizi güzel ama kısa tadında bırakılmıştı
KuMRu dediki: Olur izleriz ? Genişletmek için tıklayın... Zaten Gülbeyaz aşağı yukarı 1/hafta da biter dizi güzel ama kısa tadında bırakılmıştı
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Nsn 2021 #90 KuMRu dediki: Onu hatırlamıyorum ki tekrar izlersem söylerim duygularımı ?? Genişletmek için tıklayın... Tamam sonraki dizimiz bu olsun?
KuMRu dediki: Onu hatırlamıyorum ki tekrar izlersem söylerim duygularımı ?? Genişletmek için tıklayın... Tamam sonraki dizimiz bu olsun?