Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mrt 2013 #1 O Adam Benim Babam ! Kim demiş erkekler Sevgisini gösteremez diye.. İşte erkeklerin çocuklarına olan sevgisi.. Babalığın en güzel hali.. Sevgi Dolu Kareler..
O Adam Benim Babam ! Kim demiş erkekler Sevgisini gösteremez diye.. İşte erkeklerin çocuklarına olan sevgisi.. Babalığın en güzel hali.. Sevgi Dolu Kareler..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #7 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bende alcam bi tane bunlarda.. Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Mys 2013 #8 ZeyNoO dediki: Nasıl yani Genişletmek için tıklayın... Çocuk diyorum yaa hazır yapılmışlarından..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2013 #9 Mesafeli halleriyle hiç bu kadar yakın olamadım ama biliyordumki o beni , bizi çok seviyordu.Seni çok seviyorum babam...
Mesafeli halleriyle hiç bu kadar yakın olamadım ama biliyordumki o beni , bizi çok seviyordu.Seni çok seviyorum babam...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #10 yaren* dediki: Mesafeli halleriyle hiç bu kadar yakın olamadım ama biliyordumki o beni , bizi çok seviyordu.Seni çok seviyorum babam... Genişletmek için tıklayın... Nedense bazı babalar öyle sevgilerini belli etmezler.. Daha çok yöresel bölgelerde yetişen büyüyenler hep böyle oluyor
yaren* dediki: Mesafeli halleriyle hiç bu kadar yakın olamadım ama biliyordumki o beni , bizi çok seviyordu.Seni çok seviyorum babam... Genişletmek için tıklayın... Nedense bazı babalar öyle sevgilerini belli etmezler.. Daha çok yöresel bölgelerde yetişen büyüyenler hep böyle oluyor