O Adam Benim Babam !

kelimeler kifayetsiz kalıyor canım. birşey diyemiyorum :(
yaşamayan bilemez ya yüreğindeki acıyı anlayabiliyorum ama aynısını hissetmiyorum belki ama seni anlıyorum :(

Rabbim sizin babalarınıza hayırlı uzun ömürler versin zeynom..İnş hiç tatmazsınız bu acıyı..

İnşallah canım ama birgün ya biz yada onlar erken gidecek :(
rabbim acısız sızısız olanından nasip etsin ve sabrını versin kalanlara :(

Biliyormusun ben her namazımın ardından Rabbime Allahım bana annemin babamın acısını gösterme diye dua ederdim..Ama en doğrusunu ve hayırlısını yalnız Allah biliyor..Yüce rabbim kimsenin eline düşürmeden düşkün etmeden alsın emanetini.Onlar içinde bizim içinde en hayırlısı neyse onu versin..Sanırım ben yanlış dua ettim en doğrusu buymuş..

Biliyormusun ben her namazımın ardından Rabbime Allahım bana annemin babamın acısını gösterme diye dua ederdim..Ama en doğrusunu ve hayırlısını yalnız Allah biliyor..Yüce rabbim kimsenin eline düşürmeden düşkün etmeden alsın emanetini.Onlar içinde bizim içinde en hayırlısı neyse onu versin..Sanırım ben yanlış dua ettim en doğrusu buymuş..

Hepimiz yüreğimizden geçeni dualarımıza dökeriz ama her zaman en doğrusunu bilen O'dur.
Onun verdiğinden sual olmazmış..
Zaman zaman kabullenemeyiz isyan ederiz belki ama O içimizi niyetimizi bilir.
Sabır diliyorum sizlere canım. Ne olur üzme kendini, yıpratma yüreğini olur mu :(

Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi;
“Allah sabredenle beraberdir..Bakara /153

İmzan çok güzel özetliyor konuyu zeynom ...

O Adam Benim Babam !

Kim demiş erkekler Sevgisini gösteremez diye.. İşte erkeklerin çocuklarına olan sevgisi..
Babalığın en güzel hali.. Sevgi Dolu Kareler..

Arkadaşım şöyle derdi...

Kalabalık bir ailede büyüdüm ,dedem,ninem,amcam,yengem,babam,annem ve çocuklar.. Babam,dedeme ve amcama olan saygısından hiç bizi açıkca sevmedi. ayıpmış atanın yanında çocuğu sevmek. Atadan öyle öğrendik ya bende çocuğumu hiç sevmedim babamın yanında. Bunu farkeden babam bana dediki " oğlum ben size şefkatimi merhametimi sevgimi gösteremedim,siz sakın ola çocuklarınızdan sevginizi gizlemeyin". Belliki çocuklarını sevmek babamın gözünde kalmıştı, daha önemlisi babamın merhamet dolu sevgisine hep hasret kalmıştım. diyordu.

Arkadaşım şöyle derdi...

Kalabalık bir ailede büyüdüm ,dedem,ninem,amcam,yengem,babam,annem ve çocuklar.. Babam,dedeme ve amcama olan saygısından hiç bizi açıkca sevmedi. ayıpmış atanın yanında çocuğu sevmek. Atadan öyle öğrendik ya bende çocuğumu hiç sevmedim babamın yanında. Bunu farkeden babam bana dediki " oğlum ben size şefkatimi merhametimi sevgimi gösteremedim,siz sakın ola çocuklarınızdan sevginizi gizlemeyin". Belliki çocuklarını sevmek babamın gözünde kalmıştı, daha önemlisi babamın merhamet dolu sevgisine hep hasret kalmıştım. diyordu.

Bende babamın sevgisini doyasıya göremedim.. bir kez olsun içten sarılamadım..O soğuk duruşu beni hep geri çekti.. Ne var ki baba işte candan öte can.. sarılmasanda kucaklamasanda onun yeri başka sevgisi verdiği güven başka..Ve hiç kimse ama hiç kimse veremiyor bunu...:(

Geri