eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 21 Hzr 2013 #1 O konuşsun ben dinleyeyim dediğiniz kişiler var mı ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Hzr 2013 #4 LeyL-i Matem dediki: Kahraman Tazeoğlu... Genişletmek için tıklayın... arkadaşa katılıyorum
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2013 #5 -araz- dediki: arkadaşa katılıyorum Genişletmek için tıklayın... Siz RedHack i dinlememişsiniz galiba
-araz- dediki: arkadaşa katılıyorum Genişletmek için tıklayın... Siz RedHack i dinlememişsiniz galiba
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Hzr 2013 #6 eFSaNe_KaRTaL dediki: Siz RedHack i dinlememişsiniz galiba Genişletmek için tıklayın... ı kim varlığından bile bihaberim
eFSaNe_KaRTaL dediki: Siz RedHack i dinlememişsiniz galiba Genişletmek için tıklayın... ı kim varlığından bile bihaberim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2013 #7 -araz- dediki: ı kim varlığından bile bihaberim Genişletmek için tıklayın... Farkettim Al bi dinle şöle 5-10 dk Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
-araz- dediki: ı kim varlığından bile bihaberim Genişletmek için tıklayın... Farkettim Al bi dinle şöle 5-10 dk Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Hzr 2013 #8 Çok sevdiğim iki insan konuşsun ben ölene kadar sus pus dinlemeye razıyım...
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2013 #9 Leyl-i matem konuşsun ömür boyu dinlemeye razıyımm . . LeyL-i Matem dediki: Çok sevdiğim iki insan konuşsun ben ölene kadar sus pus dinlemeye razıyım... Genişletmek için tıklayın...
Leyl-i matem konuşsun ömür boyu dinlemeye razıyımm . . LeyL-i Matem dediki: Çok sevdiğim iki insan konuşsun ben ölene kadar sus pus dinlemeye razıyım... Genişletmek için tıklayın...