K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #14 koro şefimiz sertan demir ,o konuştuğunda bütün sinirlerim gevşiyor,adam nasıl bu kadar sakin olabiliyor anlamıyorum ,tam bir akademisyen sanatçı..
koro şefimiz sertan demir ,o konuştuğunda bütün sinirlerim gevşiyor,adam nasıl bu kadar sakin olabiliyor anlamıyorum ,tam bir akademisyen sanatçı..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ksm 2015 #15 bi yemek organizasyonunda tanıştığım bir bey vardı.. Şiir gibi konuşuyordu bütün gece adamı dinledim.. yine olsa yine dinlerim...
bi yemek organizasyonunda tanıştığım bir bey vardı.. Şiir gibi konuşuyordu bütün gece adamı dinledim.. yine olsa yine dinlerim...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Ksm 2015 #17 bivatandaş dediki: @nazenin Genişletmek için tıklayın... Emin misin cok baş agritirim baştan söyleyeyim
bivatandaş dediki: @nazenin Genişletmek için tıklayın... Emin misin cok baş agritirim baştan söyleyeyim
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 19 Ksm 2015 #18 nazenin dediki: Emin misin cok baş agritirim baştan söyleyeyim Genişletmek için tıklayın... olsun laklakı seven başağrısına katlanır
nazenin dediki: Emin misin cok baş agritirim baştan söyleyeyim Genişletmek için tıklayın... olsun laklakı seven başağrısına katlanır
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 21 Ksm 2015 #19 hüzünlü şarkı söyleyen birini..