Masaru Özel Üye Özel üye 21 Ock 2020 #11 Yinede farkındalık oluşturmak için velinin dikkatini istediğimiz noktaya farklı şekillerde çekmemiz gerekmektedir. Eğitim sistemimiz zaten bir facia...
Yinede farkındalık oluşturmak için velinin dikkatini istediğimiz noktaya farklı şekillerde çekmemiz gerekmektedir. Eğitim sistemimiz zaten bir facia...
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 16 Mys 2022 #12 Kızımın öğretmeni tek tek kişine göre yazıyor ztn küçücük alan hazıra ne gerek varki öğrencilerinizi tanıyorsunuz sonuçta
Kızımın öğretmeni tek tek kişine göre yazıyor ztn küçücük alan hazıra ne gerek varki öğrencilerinizi tanıyorsunuz sonuçta
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2022 #13 Tatlı Cadı dediki: Kızımın öğretmeni tek tek kişine göre yazıyor ztn küçücük alan hazıra ne gerek varki öğrencilerinizi tanıyorsunuz sonuçta Genişletmek için tıklayın... O durum biraz karışık Detaylara inmeyelim şimdi
Tatlı Cadı dediki: Kızımın öğretmeni tek tek kişine göre yazıyor ztn küçücük alan hazıra ne gerek varki öğrencilerinizi tanıyorsunuz sonuçta Genişletmek için tıklayın... O durum biraz karışık Detaylara inmeyelim şimdi
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 16 Mys 2022 #14 YoRuMSuZ dediki: O durum biraz karışık Detaylara inmeyelim şimdi Genişletmek için tıklayın... İnelim inelim nie hazır kullanıyorsunuz merak ettim
YoRuMSuZ dediki: O durum biraz karışık Detaylara inmeyelim şimdi Genişletmek için tıklayın... İnelim inelim nie hazır kullanıyorsunuz merak ettim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2022 #15 Şu an uykumla cebelleşiyorum birkaç cephede birden savaşamam
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 16 Mys 2022 #16 Benim kapaklar düşüyor bende uyumamaya cebelleşiorum Dün akşam 7 de yattım ertesi gün yani bugün 8 de kalktım
Benim kapaklar düşüyor bende uyumamaya cebelleşiorum Dün akşam 7 de yattım ertesi gün yani bugün 8 de kalktım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2022 #17 Ömrün uyumakla geçiyor ne güzel dünyanın fenalıklarından bihaber olmakta bir şey
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 16 Mys 2022 #18 YoRuMSuZ dediki: Ömrün uyumakla geçiyor ne güzel dünyanın fenalıklarından bihaber olmakta bir şey Genişletmek için tıklayın... bence de ya hoca kızıp duruyor yani @Kenshi cok uyuyorsun die daha iyi iste günahımda cok olmuyo diyorum anlamıyor
YoRuMSuZ dediki: Ömrün uyumakla geçiyor ne güzel dünyanın fenalıklarından bihaber olmakta bir şey Genişletmek için tıklayın... bence de ya hoca kızıp duruyor yani @Kenshi cok uyuyorsun die daha iyi iste günahımda cok olmuyo diyorum anlamıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2022 #19 Hoca kızıyorsa haklıdır o kadar Yok senin ne günahın olacak ya uzun süreli uyumak günahsa bilemem tabi
Hoca kızıyorsa haklıdır o kadar Yok senin ne günahın olacak ya uzun süreli uyumak günahsa bilemem tabi
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 16 Mys 2022 #20 Bence de günahsızımdır ben ama hoca bunu anlamıyor kulaklarını cok çınlattım yarın ınsten yazayım bari de merak edip gelsin
Bence de günahsızımdır ben ama hoca bunu anlamıyor kulaklarını cok çınlattım yarın ınsten yazayım bari de merak edip gelsin