-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Mrt 2013 #2 bi de yapılışını anlataydın yaa @cemree kurban Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
cemree =)=) V.I.P 25 Mrt 2013 #3 Bu resim bana ait değil şimdi yapmaya baslıyorum her aşamayı çekip açıklcam canım =)
-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Mrt 2013 #4 cemree dediki: Bu resim bana ait değil şimdi yapmaya baslıyorum her aşamayı çekip açıklcam canım =) Genişletmek için tıklayın... heyecanla bekliyoruummmm
cemree dediki: Bu resim bana ait değil şimdi yapmaya baslıyorum her aşamayı çekip açıklcam canım =) Genişletmek için tıklayın... heyecanla bekliyoruummmm
cemree =)=) V.I.P 25 Mrt 2013 #6 -araz- dediki: canımm hala fırçayla mı ypysun yoksa pratik bişey buldun mu Genişletmek için tıklayın... İnce uçlu fırçalardan bahsetmiştim ya ? onlardan aldım canım
-araz- dediki: canımm hala fırçayla mı ypysun yoksa pratik bişey buldun mu Genişletmek için tıklayın... İnce uçlu fırçalardan bahsetmiştim ya ? onlardan aldım canım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Mrt 2013 #7 cemree dediki: İnce uçlu fırçalardan bahsetmiştim ya ? onlardan aldım canım Genişletmek için tıklayın... canım bu ojeyle mi satılıyo yoksa ayrı mı
cemree dediki: İnce uçlu fırçalardan bahsetmiştim ya ? onlardan aldım canım Genişletmek için tıklayın... canım bu ojeyle mi satılıyo yoksa ayrı mı
cemree =)=) V.I.P 25 Mrt 2013 #8 -araz- dediki: canım bu ojeyle mi satılıyo yoksa ayrı mı Genişletmek için tıklayın... flormar a sordum ayrı satılmıyo dedı canım
-araz- dediki: canım bu ojeyle mi satılıyo yoksa ayrı mı Genişletmek için tıklayın... flormar a sordum ayrı satılmıyo dedı canım