KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2017 #41 -araz- dediki: cunku kirmiziiii Genişletmek için tıklayın... Profil resmimi seviyorum sevmemiş olsam güzel profil resmi olurdu.
-araz- dediki: cunku kirmiziiii Genişletmek için tıklayın... Profil resmimi seviyorum sevmemiş olsam güzel profil resmi olurdu.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2017 #43 -araz- dediki: yenilemenin zamanı gelmedi mi bence denemelisin Genişletmek için tıklayın... Ben böyle güzelim
-araz- dediki: yenilemenin zamanı gelmedi mi bence denemelisin Genişletmek için tıklayın... Ben böyle güzelim
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 23 Ags 2017 #44 En ihtiyaç duyduğum anda yanımda olmayışının, Hiçbir zaman diliminde telafisi yok, Bil istedim.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 24 Ags 2017 #45 KıRMıZı dediki: Dörtlük güzel ama resim daha güzel.. Ellerin dert görmesin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
KıRMıZı dediki: Dörtlük güzel ama resim daha güzel.. Ellerin dert görmesin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 24 Ags 2017 #46 Derin Mavi dediki: En ihtiyaç duyduğum anda yanımda olmayışının, Hiçbir zaman diliminde telafisi yok, Bil istedim. Genişletmek için tıklayın... Gönlüne sağlık
Derin Mavi dediki: En ihtiyaç duyduğum anda yanımda olmayışının, Hiçbir zaman diliminde telafisi yok, Bil istedim. Genişletmek için tıklayın... Gönlüne sağlık
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 24 Ags 2017 #48 Yaralıydım kabuk tutmuş yaraydım sen yaralarımdan öptün ben tuz basanları bağışladım . . .
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 24 Ags 2017 #49 ....Yüreği nasılsa, geceside öyle oluyor insanın...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 24 Ags 2017 #50 Günlerden bugün cumartesi ve hep sensizliğin ertesi !! Ey beni yarım bırakanım ..! Bilir misin ? Yarın burada da pazar ...
Günlerden bugün cumartesi ve hep sensizliğin ertesi !! Ey beni yarım bırakanım ..! Bilir misin ? Yarın burada da pazar ...